Cautare


05 August 2019
Axis Communications – Supraveghere video fara analiza datelor personale

Noile reglementari Europene impun anumite standarde de protectie a datelor personale. Astfel, indiferent de scenariul de securitate, este nevoie de o analiza in detaliu asupra cerintelor de confidentialitate si ca instalarea sa fie realizata de catre o companie autorizata.

Tinand cont de aceste norme, Axis Communications si partenerii sai din Romania au dezvoltat si implementat deja solutii in retail sau in companii de logistica si productie ce elimina din fluxurile video elementele de confidentialitate, fara ca acest lucru sa afecteze calitatea sau beneficiile directe ale sistemului de securitate.

Masti statice de protejare a confidentialitatii

Mastile de protectie sunt caracteristici standard disponibile pentru echipamentele video de retea Axis Communications. Acestea au evoluat de-a lungul anilor, noile modele de camere fixe putand plasa astfel de masti nu doar sub forma de corpuri opace, ci si prin pixelarea unei arii predefinite si prin crearea de forme poligonale. Aceste functionalitati sunt potrivite in special pentru camerele PTZ, ce pot mari nivelul de detaliu pe distante mari. Atunci cand aceasta functionalitate este folosita cu o camera PTZ, masca statica este fixata de sistemul de coordonate al camerei. Mastile statice sunt potrivite atat pentru exterior, cat si pentru interior, si permit o delimitare virtuala a spatiului monitorizat. Spre exemplu, un proprietar de locuinta poate sa blocheze zonele care nu ii apartin. 

Masca dinamica de protejare a elementelor de identificare

AXIS Live Privacy Shield este o aplicatie dinamica ce permite mascarea elementelor de identificare, protejand astfel confidentialitatea persoanelor prezente in cadrul monitorizat. AXIS Live Privacy Shield este aplicata in mod automat tuturor pixelilor care isi schimba pozitia in scenariul monitorizat – tot ceea ce se misca in cadru. O astfel de aplicabilitate permite de exemplu managerilor unui magazin sa observe obiceiurile de cumparare, sa analizeze eficienta promotiilor si sa determine intervalele orare preferate de clienti. Toate acestea sunt posibile fara a compromite confidentialitatea clientilor sau a angajatilor. In mod standard, AXIS Live Privacy Shield aplica masti dinamice pe intregul cadru de supraveghere. Dar, in functie de scenariul dorit, pot fi definite arii de excludere. O astfel de functionalitate poate fi folosita si in domeniul logistic pentru monitorizarea benzilor de incarcare, cat si in domeniul industrial pentru monitorizarea proceselor, fara a capta detalii referitoare la persoanele din cadru monitorizat.

Atat mastile statice, cat si cele dinamice, sunt applicate direct pe fluxul video transmis de catre camera, astfel ca nu exista posibilitatea stergerii ulterioare.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de reţea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/.

Sursa: www.1pr.ro
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate