Cautare


06 August 2019
QNAP a lansat switch-urile QSW-308-1C si QSW-308S

QNAP Systems, furnizor de top de solutii de calcul si de stocare in retea, a lansat QSW-308-1C si QSW-308S, doua switch-uri Gigabit cu opt porturi, fara management, echipate cu trei porturi 10GbE SFP+ si cu suport pentru porturile SFP+ si RJ45 pentru conectarea dispozitivelor de retea. Seria QNAP QSW-308 ofera o solutie 10GbE eficienta din perspectiva costurilor pentru implementarea unei retele hibride 10GbE/1GbE acasa si la birou.

QSW-308-1C si QSW-308S sunt echipate cu trei porturi 10GbE SFP+ si opt porturi Gigabit pentru optimizarea retelelor de inalta viteza. QSW-308-1C include un port combo suplimentar SFP+/RJ45 10GbE ce este compatibil cu tehnologiile 10GbE si NBASE-T pentru a suporta cinci viteze de retea (10Gbps, 5Gbps, 2.5Gbps, 1Gbps si 100Mbps). Portul combo SFP+/RJ45 le permite utilizatorilor sa atinga viteze mai inalte in retea folosind cablurile existente Cat 5e si 6a.

"Seria de switch-uri QNAP QSW-308 ofera o solutie 10GbE optimizata din punctul de vedere al costurilor, adresata utilizatorilor de acasa si birourilor," a declarat Boden Chen, manager de produs in cadrul QNAP. "Gama integreaza porturile SFP+ si RJ45, respectand cerintele polivalente de implementare a infrastructurii de retea. Atunci cand este integrat cu serverele NAS 10GbE, adaptoarele de retea si placile de extensie QNAP, dispozitivele pot sustine numeroase aplicatii consumatoare de banda, in timp ce va permite sa va conectati cu usurinta la statiile de lucru sau serverele compatibile 10GbE pentru o productivitate imbunatatita in cadrul retelei", a adaugat acesta. 

Seria de switch-uri QNAP QSW-308 de dimensiuni desktop, fara ventilatoare, a fost proiectata pentru a se potrivi cu alte dispozitive din casele si birourile digitale. Aceasta dispune, de asemenea, de facilitatea plug-and-play pentru instalarea facila, auto-negociere pentru viteza optima si efectueaza detectarea duplex la conectarea dispozitivelor.

Principalele specificatii
  • QSW-308-1C: 11-porturi (3 porturi de fibra 10GbE SFP+, 1 port SFP+/RJ45 combo si 8 porturi Gigabit RJ45)
  • QSW-308S: 11- porturi (3 porturi de fibra 10GbE SFP+, 8 porturi Gigabit RJ45)
  • Design fara ventilator; Auto Negociere; QSW-308-1C este compatibil cu tehnologiile 10GbE si NBASE-T suportand cinci viteze de retea (10Gbps, 5Gbps, 2.5Gbps, 1Gbps si 100Mbps).
Disponibilitate

QSW-308-1C si QSW-308S sunt deja disponibile la comanda. Pentru mai multe informatii si o vedere mai ampla despre intreaga linie de switch-uri, servere NAS si alte produse QNAP, va rugam sa vizitati www.qnap.com.


Despre QNAP:

Avand sediul in Taipei, Taiwan, QNAP Systems, Inc. furnizeaza o gama larga de dispozitive NAS (Network-attached Storage) avansate si de solutii de supraveghere video bazate pe urmatoarele principii: utilizare facila si eficienta, securitate ridicata si fexibilitate in dezvoltarea ulterioara. QNAP ofera produse NAS de calitate superioara destinate atat pentru acasa, cat si mediului de afaceri, furnizand solutii pentru stocare, back-up/snapshot, virtualizare, lucrul in echipa, multimedia samd. QNAP considera ca NAS-urile inseamna mai mult decat “simpla stocare” a datelor, iar prin inovatiile sale bazate pe NAS incurajeaza utilizatorii sa gazduiasca si sa dezvolte pe serverele lor QNAP NAS solutii Internet of Things, bazate pe Inteligenta Artificiala si pe invatarea masinilor.

Pentru mai multe informatii despre produsele QNAP si facilitatile acestora, va rugam sa vizitati www.qnap.com.

Sursa:
www.medialook.ro

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate