Cautare


Samsung dezvaluie procesorul Exynos 9825 inainte de lansarea Galaxy Note 10
08 August 2019 Hardware

Samsung dezvaluie procesorul Exynos 9825 inainte de lansarea Galaxy Note 10

Este primul procesor de 7 nanometri al companiei, iar Samsung l-a prezentat chiar inainte de dezvaluirea Galaxy Note 10.

Samsung a dezvaluit miercuri procesorul sau Exynos 9825, cu cateva ore inainte de lansarea Galaxy Note 10, in cadrul evenimentului Unpacked. Avand in vedere calendarul lansarii, este probabil ca acest chip sa alimenteze telefonul premium cu ecran mare. 

Este, de asemenea, primul procesor de 7 nanometri al companiei construit folosind un proces dezvaluit in luna octombrie a anului trecut - o actualizare a Exynos 9820 8-nm care a alimentat versiunile internationale ale Galaxy S10, a mentionat Anandtech. Acest chip este proiectat pentru a maximiza performanta grafica, permitand timpi mai rapizi de incarcare in jocuri si eficienta maxima in privinta utilizarii generale. Aceasta inseamna ca bateria dvs nu se va termina prea repede, potrivit Samsung. 

9825 nu ofera suport 5G in mod standard, insa va ajunge viteze wireless de generatie viitoare prin asociere cu Exynos Modem 5100, a remarcat compania. 

Samsung utilizeaza, de obicei, procesoare Snapdragon in telefoanele sale emblematice din SUA si de pe alte piete. Insa procesoarele Exynos se gasesc in variantele sale globale, potrivit Anandtech. 

Evenimentul Note s-a desfasurat miercuri in New York, incepand cu orele 1 p.m PT/ 4 p.m. ET. 

Sursa: www.cnet.comInfo util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate