Cautare


06 Septembrie 2019
Noile casti standard EAH-DJ1200 cu functionalitate, durabilitate si performante DJ excelente

Technics prezinta noile casti pentru DJ EAH-DJ1200.

EAH-DJ1200 este succesorul modelului RP-DJ1200 care, de la lansarea sa in 1996, a fost vandut in peste 500.000 de exemplare. Mostenind conceptul de baza al modelului anterior, EAH-DJ1200 satisface mai bine nevoile DJ-lor de azi prin aceste casti cu functii mai avansate, cu un design superior si o calitate exceptionala a sunetului. Dincolo de auditia normala, EAH-DJ1200 asigura monitorizarea cu precizie a ritmului chiar si in medii audio de volum mare, precum in cluburi. Cu un finisaj negru mat, designul acestor casti se potriveste perfect cu platanele SL-1200MK7. Castile EAH-DJ1200 vor fi lansate pe piata in toamna / iarna anului 2019.

Sunet clar, detaliat, chiar si in medii cu volum mare

Driver nou de 40mm

Noul driver foloseste o bobina mobila CCAW de 40 mm. Aceasta obtine un sunet clar, detaliat si un input de mare forta (2,500 mW) fara distorsiuni chiar si la volum inalt. Astfel, prin echilibrarea perfecta a sunetului de la gamele joase la cele inalte, redarea DJ in medii de volum inalt nu este acoperita de zgomot iar monitorizarea este confortabila. 

Monitorizare free-style cu ajutorul mecanismului cu brat oscilant

Mecanism cu brat oscilant de 270°

EAH-DJ1200 este un model usor extra-auricular. Carcasa este echipata cu mecanisme de rotire blocabile, astfel incat castile pot fi utilizate pentru monitorizarea cu o singura ureche. Se adapteaza la orice stil de monitorizare adoptat de DJ. Castile pot fi pliate compact pentru a fi usor de transportat si depozitat.

Durabilitate sporita pentru a rezista conditiilor extreme de utilizare de catre DJ-ii profesionisti

Cablu detasabil cu functie de blocare

Cablul detasabil este usor de curatat si intretinut. Un mecanism de blocare este prevazut pentru a preveni desprinderea accidentala a cablului in timpul utilizarii. Cablul spiralat extensibil, cuplat cu mufa L care rezista la ruperea interna a firului, confera un plus de confort in utilizare si o durabilitate mai indelungata. Rezista in conditiile intense de utilizare de catre DJ. 

Stilul “Technics DJ”

Nou design negru

Bazate pe RP-DJ1200, un model care a rezistat pe piata timp de peste 20 ani, EAH-DJ1200 adopta o schema cromatica de un negru contemporan, pentru un aspect actualizat. Beneficiind cu o durabilitate extrema si o functionalitate excelenta, castile EAH-DJ1200 se potrivesc perfect cu SL-1200MK7, datorita acestui finisaj negru mat.

Pentru mai multe informatii consultati: technics.com sau urmariti technics.global pe Facebook sau @technics pe Twitter. 

Despre Panasonic

Panasonic Corporation este lider mondial in dezvoltarea de tehnologii electronice diverse şi soluţii pentru clienţi in domeniul electronicelor de consum, aplicaţiilor rezidenţiale, auto, a soluţiilor profesionale şi a echipamentelor industriale. Compania Panasonic care, in 2018, a aniversat 100 de ani la infiinţarea sa, este activa la nivel global, fiind prezenta acum in 582 de sucursale şi 87 de societaţi asociate la nivel mondial, inregistrand vanzari nete totale de 62,5 miliarde EUR in anul incheiat la 31 martie 2019. Dedicata in permanenţa atingerii unor noi valori prin inovare la toate nivelurile, compania utilizeaza tehnologiile proprii pentru a crea o viaţa mai buna şi o lume mai buna pentru clienţii sai.
Pentru a afla mai multe despre Panasonic, accesati: http://www.panasonic.com/ro

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate