Cautare


09 Septembrie 2019
Noile monitoare Acer din seria Nitro XV3 ofera gamerilor viteze incredibile si calitate impresionanta a imaginii

Cuprins: • Noua serie de monitoare de gaming Acer Nitro XV3 ofera o experienta de joc inegalabila; Compatibile cu NVIDIA® G-SYNC™, cu rate de refresh extrem de ridicate si rezolutie ultra-inalta pentru imagini mai realiste si precise • Noul model Nitro XV273U S ofera o experienta de joc excelenta cu rezolutie WQHD (2560x1440), rata de refresh de 144 Hz / overclock pana la 165 Hz • Noul monitor Nitro XV273 X are o rezolutie Full HD (1920x1080), rata de refresh de pana la 240 Hz, DisplayHDR™ 400 si ecran IPS cu timp de raspuns de 5ms

Acer a prezentat in cadrul evenimentului de presa next@acer o noua serie de monitoare de gaming Nitro, concepute pentru a aduce jocurile la viata. Noua serie Acer Nitro XV3 cuprinde patru noi monitoare de gaming care ofera rate de refresh si rezolutie ridicate, oferind o experienta de joc exceptionala, la preturi accesibile.

Compatibile cu NVIDIA® G-SYNC®, noile monitoare Nitro permit Variable Refresh Rate (VRR) in mod implicit atunci cand sunt conectate la placile grafice NVIDIA GeForce® GTX Seria 10 si GeForce RTX seria 20, pentru a oferi rate de refresh dinamice, eliminand intreruperile si lag-ul. Noile monitoare IPS au si tehnologie Adaptive-Sync pentru a satisface necesitatile jocurilor cu rezolutie inalta, oferind un timp de raspuns rapid de pana la 1ms si Visual Response Boost (VRB) pentru un joc fluid, fara intreruperi.

Seria Nitro XV3 prezinta cea mai recenta tehnologie Acer Agile-Splendor, care foloseste panouri cu cristale lichide rapide si cu gamut de culoare 99% sRGB. Monitoarele certificate DisplayHDR 400 ofera timp de raspuns ultra-rapid de pana la 1ms VRB (Visual Response Boost), care asigura imagini clare, fara estompare, reproducere fenomenala a culorilor si imagini mai realiste si mai naturale.

Cu o rata de refresh de pana la 240 Hz, gamerii se vor bucura de imagini clare si grafica fluida.
 
Noile monitoare de gaming Acer Nitro sunt disponibile in patru configuratii: doua modele de 27 inci si doua de 24.5 inci: 
    • Acer Nitro XV273U S 27 inci WQHD 165 Hz
    • Acer Nitro XV273 X 27 inci Full HD 240 Hz
    • Acer Nitro XV253Q X 24.5 inci Full HD 240 Hz
    • Acer Nitro XV253Q P 24.5 inci Full HD 144 Hz 

Toate monitoarele au Acer Game Mode, opt moduri de afisare prestabilite pentru a optimiza imaginea pentru diferite tipuri de continut: Actiune, Curse, Sport, Utilizator, Standard, ECO, Grafica si Film. Aceasta caracteristica unica poate fi accesata cu usurinta cu ajutorul unei taste rapide sau din meniul On Screen Display (OSD).

Acer VisionCare™ cu tehnologiile Flickerless, BlueLightShield, ComfyView si low-dimming fac vizionarea mai confortabila in perioadele lungi de joc. Seria Acer Nitro XV3 are, de asemenea, si un suport proiectat ergonomic, cu pivotare si inclinare la 20°, astfel incat jucatorii pot gasi intotdeauna pozitia ideala de utilizare. Un design cu lansare rapida va permite sa separati monitorul de suportul sau, astfel incat acesta sa poata fi montat pe perete cu sistem VESA, pentru a elibera spatiul de pe birou.

Preturi si disponiblitate

Acer Nitro XV273U S va fi disponibil in EMEA din luna ianuarie a anului urmator, la preturi incepand de la 649 euro.
Acer Nitro XV273 X va fi disponibil in EMEA din luna septembrie, la preturi incepand de la 519 euro.
Acer Nitro XV253Q X va fi disponibil in EMEA din luna noiembrie, la preturi incepand de la 419 euro.
Acer Nitro XV253Q P va fi disponibil in EMEA din luna octombrie, la preturi incepand de la 329 euro.

Specificatiile exacte, preturile si disponibilitatea pot varia in functie de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitatea, specificatiile produselor si preturile pe anumite piete, va rugam sa contactati cel mai apropiat retailer Acer prin www.acer.com 

Noile monitoare Nitro XV3 au fost prezentate ieri in cadrul evenimentului de presa next@acer ce a avut loc la Berlin, unde compania a anuntat o serie de noi dispozitive si solutii pentru gameri, creatori, familii, studenti si profesionisti. Pentru mai multe informatii, vizitati www.acer.com/nextatacer.

Despre Acer 

Fondata in anul 1976, Acer este una dintre companiile de top la nivel mondial in domeniul tehnologiei informatiei si este prezenta in peste 160 de tari. Pentru viitor, Acer este dedicata in a crea o lume unde componentele hardware, software si serviciile se vor contopi pentru a deschide noi posibilitati pentru consumatori si afaceri. De la tehnologiile orientate catre servicii, la Internetul Lucrurilor, la gaming si realitate virtuala, cei peste 7,000 de angajati ai Acer sunt dedicati cercetarii, design-ului, marketing-ului, vanzarilor si sustinerii produselor si solutiilor care rup barierele dintre tehnologie si oameni. 
Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.acer.com.

© 2017 Acer Inc. Toate drepturile rezervate. Acer si sigla Acer sunt marci inregistrate ale Acer Inc. Celelalte marci comerciale si marci inregistrate sunt folosite cu acordul proprietarilor. Toate ofertele pot fi modificate fara notificare si pot varia in diverse canalele de distributie. Preturile listate sunt preturile de retail recomandate de producator, dar pot varia de la o zona la alta. Pot fi adaugate taxe suplimentare la vanzare. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate