Cautare


10 Septembrie 2019
Acer lanseaza proiectorul LED portabil C250i cu proiectare din unghiuri multiple si primul din lume cu mod auto-portret

Noul proiector LED portabil Acer C250i are rezolutie Full HD, o baterie care dureaza pana la 5 ore si conectivitate wireless. Acer a anuntat si proiectoarele laser IP6X din seria PL1, cu functionare fiabila 24/7.

Cuprins:
    • Acer C250i este un proiector LED Full HD portabil, creat pentru a proiecta continut de pe smartphone oricand si oriunde
    • Design-ul sau unic si elegant, cu forma cilindrica, permite proiectarea imaginilor pe pereti, tavane si orice alta suprafata, fara nevoia unui stand sau trepied
    • Suporta primul mod autoportret din lume, astfel incat setarile nu necesita ajustare pentru a reflecta orientarea ecranului smartphone fara zone negre in lateral
    • Proiectorul LED portabil nu are nevoie de timp de incalzire si are un modul LED care dureaza pana la 30.000 de ore
    • Ideale pentru sali de expozitie sau de sedinta de dimensiuni medii, Acer a anuntat proiectoarele laser cu 4.000 de lumeni din seria PL1

Acer a anuntat in cadrul conferintei de presa next@acer noile proiectoare wireless LED portabile C250i cu orientare multi-angle, fara stand si cu primul mod auto-portret din lume, pentru a oferi utilizatorilor o modalitate facila de a proiecta continut de pe smartphone, oricand si oriunde. Noul Acer C250i este un proiector super usor, dar cu multe puncte forte in ceea ce priveste vizualizarea din mai multe unghiuri, rezolutia, durata de viata a bateriei si usurinta generala de utilizare.

"Cu C250i, Acer continua sa aduca produse inovatoare pe piata de proiectoare.", a declarat Victor Chien, Presedinte Digital Display Business, Acer Inc. "Noul model se caracterizeaza printr-un design creativ, care permite proiectia din mai multe unghiuri, fara stand sau trepied, dar si un mod unic auto-portret pentru partajarea continutului de pe smartphone.”

Acer C250i: Proiectare din unghiuri multiple, oricand si oriunde

Spre deosebire de alte proiectoare limitate la proiectii orizontale, C250i accepta proiectia din unghiuri multiple, fara stand, datorita designului sau unic. Acest design este elegant, economiseste spatiu, oferind utilizatorilor flexibilitate deplina pentru proiectarea continutului de pe ecran pe pereti, tavane si pe orice suprafata dorita, fara a necesita un stand sau un trepied. Odata instalat, utilizatorii pot roti proiectorul pentru a gasi cel mai bun unghi pentru vizualizarea continutului pe perete sau tavan; orientarea verticala accepta proiectii orizontale pe perete si activeaza modul auto-portret. Acest mod inovator permite utilizatorilor sa proiecteze fara fir sesiuni video, utilizand intreaga suprafata de proiectie, fara zone negre in lateral. Creat pentru flexibilitate deplina si pentru utilizare zilnica, noul C250i, cu setul de functii cu care este dotat, ii va impresiona chiar si pe cei mai avansati utilizatori. 

C250i: Calitate ridicata, rezolutie Full HD si performante wireless

In ciuda dimensiunii compacte, C250i ofera imagini frumoase, de inalta definitie 1080p si o durata de viata a bateriei de pana la 5 ore, dupa o singura incarcare. Atat utilizatorii Android cat si cei iOS se pot conecta la C250i fara fir, pentru o experienta fara cabluri si fara effort, acasa sau in deplasare. Modulul LED al noului C250i ofera o durata de viata de pana la 30.000 ore, o gama larga de culori compatibila 100% NTSC, luminozitate 300 ANSI si un raport de contrast de 5.000:1. C250i poate fi utilizat si ca incarcator portabil pentru telefon. Difuzoarele Bluetooth integrate ale proiectorului sunt evaluate la 5 watt, oferind un sunet de cea mai buna calitate la vizionarea de filme sau emisiuni TV.

C250i: O multitudine de optiuni de conectivitate

Pe langa conectivitatea wireless, Acer C250i ofera si un port standard HDMI pentru conectarea si vizualizarea continutului pe un laptop sau computer. Porturile USB Type-C si Type-A accepta iesire video pentru smartphone si PC si sunt 100% plug and play, astfel incat nu este nevoie de software sau drivere suplimentare. Portul USB Type-A permite redarea multimedia directa de pe o unitate USB, pentru o experienta de proiectie incredibil de eleganta si fara PC.

Seria PL1: Proiectoare laser cu 4000 lumeni si functionare fiabila 24/7

Pe langa C250i, Acer a anuntat si noile proiectoare laser din seria PL1 (PL1520i / PL1320W / PL1220), destinate spatiilor expozitionale de dimensiuni medii, evenimentelor, targurilor sau salilor de sedinte. Dispozitivele sunt proiectate pentru a necesita operatiuni reduse de intretinere, functionare continua 24/7, fiind echipate cu un modul LED care dureaza pana la 30.000 de ore. Proiectoarele din seria PL1 sunt ideale pentru proiectarea wireless si in aplicatii de business, precum publicitate, panouri de anunturi, redare video in holuri si multe altele. Pentru un plus de durabilitate, noile produse sunt evaluate IP6X cu un motor optic sigilat si suporta proiectie la 360 de grade si portret, precum si reglarea unghiului imaginii din 4 colturi.

Preturi si disponibilitate

Acer C250i va fi disponibil in EMEA din luna ianuarie a anului urmator, la preturi incepand de la 539 euro.
Acer PL1520i va fi disponibil in EMEA din luna noiembrie, la preturi incepand de la 1499 euro.

Specificatiile exacte, preturile si disponibilitatea pot varia in functie de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitatea, specificatiile produselor si preturile pe anumite piete, va rugam sa contactati cel mai apropiat retailer Acer prin www.acer.com.
Noile proiectoare Acer au fost prezentate in cadrul evenimentului de presa next@acer ce a avut loc la Berlin, unde compania a anuntat o serie de noi dispozitive si solutii pentru gameri, creatori, familii, studenti si profesionisti. Pentru mai multe informatii, vizitati www.acer.com/nextatacer.

Despre Acer 

Fondata in anul 1976, Acer este una dintre companiile de top la nivel mondial in domeniul tehnologiei informatiei si este prezenta in peste 160 de tari. Pentru viitor, Acer este dedicata in a crea o lume unde componentele hardware, software si serviciile se vor contopi pentru a deschide noi posibilitati pentru consumatori si afaceri. De la tehnologiile orientate catre servicii, la Internetul Lucrurilor, la gaming si realitate virtuala, cei peste 7,000 de angajati ai Acer sunt dedicati cercetarii, design-ului, marketing-ului, vanzarilor si sustinerii produselor si solutiilor care rup barierele dintre tehnologie si oameni. 

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.acer.com.

© 2017 Acer Inc. Toate drepturile rezervate. Acer si sigla Acer sunt marci inregistrate ale Acer Inc. Celelalte marci comerciale si marci inregistrate sunt folosite cu acordul proprietarilor. Toate ofertele pot fi modificate fara notificare si pot varia in diverse canalele de distributie. Preturile listate sunt preturile de retail recomandate de producator, dar pot varia de la o zona la alta. Pot fi adaugate taxe suplimentare la vanzare. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate