Cautare


13 Septembrie 2019
HTC VIVE ANUNTA PRETUL SI DISPONIBILITATEA NOULUI VIVE COSMOS; PRECOMENZILE INCEP SAPTAMANA ACEASTA

HTC VIVE Cosmos va fi disponibil in Romania incepand cu data de 3 octombrie, avand pretul de pornire de 829 Euro Noul design modular extinde functionalitatile Vive Cosmos pentru utilizatorii Vive existenti ce detin statii de baza si controlere Noul sistem VIVE Reality debuteaza cu Vive Cosmos, reimaginand astfel aplicatiile VR

HTC VIVE® dezvaluie astazi caracteristicile si functionalitatile noului VIVE Cosmos, precum si pretul, disponibilitatea si ofertele pentru precomanda acestuia. Vive Cosmos este cel mai recent sistem de realitate virtuala (VR) premium pentru PC, creat pentru a oferi un nou nivel de accesibilitate si usurinta in utilizare, in acelasi timp fiind construit pentru a evolua de-a lungul timpului, odata cu utilizatorii, datorita designului frontal modular, care poate schimba functionalitatea headset-ului, precum cel mai recent mod anuntat, Vive Cosmos External Tracking. Cosmos va fi lansat in Romania pe 3 octombrie pentru pretul de pornire de 829 Euro si va fi disponibil pentru precomenzi incepand cu 12 septembrie. 

“De cand Vive a inceput calatoria noastra VR, am continuat sa perfectionam si sa imbunatatim ceea ce o experienta VR premium poate si trebuie sa fie,” a declarat Graham Wheeler, Manager General Vive Europa. “Cosmos ofera o experienta unica, in acest moment fiind cel mai versatil headset al nostru – cu urmarire interna si externa, optiuni viitoare pentru diferite placi frontale, continut nelimitat si o noua interfata pentru utilizatori, putem afirma ca exista posibilitati infinite pentru clientii XR. Suntem incantati ca ne-am indeplinit promisiunea de a oferi o experienta VR premium unui public in continua crestere, astfel ca VIVE Cosmos va avea cea mai ampla campanie de lansare a unui produs VR la nivel european.”

Caracteristici tehnice

Vive Cosmos a fost construit pentru a se adapta nevoilor si cerintelor utilizatorilor VR prin usurinta in utilizare, versatilitatea si performantele acestuia. Noul sistem de urmarire (tracking) Vive ofera o configurare simplificata, care face ca trecerea in realitatea virtuala sa fie mai rapida si mai usoara ca niciodata datorita celor sase camere cu senzori pentru o urmarire interna-externa mai cuprinzatoare si mai precisa. Cosmos dispune de o rezolutie combinata de 2880 x 1700 pixeli – o crestere de 88% fata de originalul Vive – oferind o claritate superioara a textului si a graficii. Noile ecrane LCD reduc distanta dintre pixeli si, combinate cu ecranele reale RGB, minimizeaza efectul de screen-door.

Designul flip-up unic permite utilizatorilor sa treaca de la spatiul real la realitatea virtuala in doar cateva secunde – fara a intrerupe insa calatoria VR. Confortul si ergonomia superioare permit experiente VR mai indelungate, iar castile integrate on-ear asigura un sunet complet imersiv. Totodata, Cosmos dispune de controlere complet reproiectate, care maximizeaza functionalitatea in VR si ofera confort extins in timpul sesiunilor lungi de joc. De asemenea, Cosmos este compatibil cu adaptorul Vive Wireless, disponibil pentru acei utilizatori care vor sa se miste in VR fara a fi legati de un cablu. 

Primul ‘Mod’ anuntat

Cu un design frontal modular, Vive Cosmos este cel mai versatil headset premium VR de pana acum, compatibil cu accesorii viitoare, care vor schimba functionalitatea headset-ului, acesta fiind capabil sa evolueze odata cu utilizatorii. Primul mod oficial, anuntat astazi, este modul Vive Cosmos External Tracking pentru utilizatorii care doresc sa utilizeze in continuare statiile de baza Lighthouse existente pentru scenariile de urmarire si care, totodata, vor sa se bucure de avantajele performantelor superioare Vive Cosmos. Primul mod compatibil cu statiile de baza, suporta ecosistemul de periferice Vive, precum Vive Tracker, oferind o libertate fara precedent pentru controlul VR. Acest mod nou va fi disponibil incepand cu primul trimestru al anului urmator.

Continut inclus

Vive Cosmos este headset-ul VR care ofera acces la continut variat datorita abonamentului inclus Viveport Infinity de 12 luni, oferta disponibila pe perioada precomenzilor, astfel ca utilizatorii pot face economii semnificative1. Fiecare client care va face precomanda pentru VIVE Cosmos pana pe 2 octombrie va gasi in cutie un cod promotional pentru cele 12 luni gratuite de Viveport Infinity. Viveport Infinity ofera acces nelimitat la sute de aplicatii VR si jocuri foarte bine cotate, cum ar fi Fisherman’s Tale, Fujii si Ninja Legends, precum si clipuri video premium de la branduri de top, precum GoPro, Discovery Channel si Animal Planet. Odata cu lansarea Vive Cosmos, Viveport Infinity va adauga titluri noi precum Doctor Who: The Edge of Time dezvoltat de Maze Theory, Playstack si BBC, Eleven Eleven dezvoltat de Syfy, Battlewake dezvoltat de Survios, Gloomy Eyes dezvoltat de Atlas V si 3dat, Swords of Gargantua dezvoltat de Yomuneco si Gumi, dar si MLB Home Run Derby dezvoltat de MLB. 

Sistemul Vive Reality

Cosmos ofera o experienta de neuitat, usor de configurat si de trecut in lumea virtuala, datorita noului sistem Vive Reality. Vive Cosmos este primul headset care ofera sistemul Vive Reality, o experienta software reimaginata pentru Vive. Sistemul Vive Reality este o filozofie inovatoare pentru VR, ce ofera o extensie a vietii pentru a face VR-ul sa nu fie doar un agregator de aplicatii, ci, mai degraba, o trecere intre lumi diferite. Cosmos va dispune de o interfata reproiectata pentru utilizatori, denumita Lens, pentru a accesa cu usurinta aplicatii XR si Viveport Infinity, dar si de o pagina principala noua si dinamica, denumita Origin. Origin este platforma de lansare pentru aplicatiile VR si experientele interactive care se vor dezvolta in timp.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati: https://www.vive.com/cosmos/

Specificatiile Vive Cosmos

Rezolutie: 1440 x 1700 pixeli pentru fiecare ochi (2880 x 1700 pixeli combinat)
Ecran: Dual LCD cu diagonala de 3,4 inci
Rata de refresh: 90 Hz
Camp vizual: 110 grade
Audio: Casti stereo integrate
Conectivitate PC necesara: USB 3.0, DisplayPort™ 1.2
Porturi periferice: USB-C 3.0, conexiune proprie pentru moduri
Tracking: nu exista cerinte minime de spatiu pentru pozitia in picioare/asezat, minim 2m x 1,5 m pentru modul room-scale
Module Placi Frontale: Vive Motion Mod (livrat impreuna cu Cosmos) si Vive Cosmos External Tracking Mod (vandut separat)
Suport Vive Wireless Adapter: Da, vandut separat cu kit de fixare. Este necesar un slot PCIe disponibil

Despre HTC VIVE

HTC VIVE este principala platforma si un ecosistem de realitate virtuala (VR) ce creeaza experiente VR reale pentru companii si consumatori. Ecosistemul VIVE este construit in jurul unui hardware, software si continut premium. VIVE include hardware-ul XR de inalta calitate; Platforma si magazinul de aplicatii Viveport; Solutiile Vive Enterprise pentru sectorul enterprise; VIVE X, un accelerator de business de 100 milioane de dolari; VIVE Studios, un studio de divertisment, jocuri si continut enterprise; si VIVE Arts pentru initiative culturale. Pentru mai multe informatii despre VIVE vizitati www.vive.com.

HTC, VIVE si logo-urile acestora sunt marci comerciale ale HTC Corporation. Toate celelalte denumiri de companii si produse menţionate sunt marci comerciale ale posesorilor lor de drept.

1 Se aplica termenii si conditiile. Estimarea economiilor este bazata pe compararea cu achizitionarea titlurilor individuale. Abonament de 12 luni pentru comenzile efectuate in perioada de precomanda. 6 luni incluse pentru comenzile efectuate dupa perioada de precomanda.





Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.



Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate