Cautare


13 Septembrie 2019
Evolutia la superlativ – seria de procesoare Kirin 990

CEO-ul Huawei Technologies Consumer Business Group, Richard Yu, a prezentat la IFA cel mai nou chipset de procesare Huawei, flagship-ul Kirin 990, precum si versiunea lui 5G, intr-un discurs intitulat „Rethink Evolution”.

„Fiind primul sistem din lume cu modem 5G integrat, Kirin 990 (5G) permite consumatorilor sa beneficieze de o experienta de conectivitate 5G excelenta inca din primul an de comercializare 5G.”, a declarat Richard Yu. “Pentru a oferi o experienta 5G imbunatatita, Kirin 990 (5G) a fost complet transformat in ceea ce priveste performanta si eficienta energetica, calculul AI (Inteligenta Artificiala) si ISP (Image Signal Processor), ducand experienta de utilizare a smartphone-ului la un alt nivel.”, a continuat. 

Primul flagship 5G SoC, pentru conectivitate ultra-rapida

Kirin 990 (5G) reprezinta cea mai compacta solutie de integrare a tehnologiei 5G din industrie. Cu cel mai nou proces de fabricatie de 7 nm + EUV (Extreme Ultraviolet Lithography), Kirin 990 (5G) integreaza un modem 5G, obtinand astfel o suprafata mai mica si un consum de energie mai mic. Kirin 990 (5G) este primul SoC 5G cu frecventa completa care accepta atat arhitecturi non-standalone (NSA) cat si standalone (SA), compatibilitate atat cu implementarea actuala a retelei 5G, cat si cu solutiile viitoare, dar si benzi cu frecventa completa TDD / FDD, ceea ce ii permite sa se adapteze in fuctie de retea si modurile acesteia. Datorita capacitatii excelente de conectivitate 5G a Balong 5000, Kirin 990 (5G) atinge viteze de descarcare (downlink) de pana la 2,3 Gbit / s si rata de incarcare (uplink) de 1,25 Gbit / s, oferind o experienta 5G inegalabila.

Arhitectura NPU inovatoare pentru putere de calcul in era 5G
Kirin 990 (5G) este prima solutie de procesare care integreaza un NPU dual-core construit pe arhitectura Da Vinci. Nucleul mare obtine performante excelente si eficienta energetica in scenarii de calcul dificile, in timp ce nucleul mic pune in aplicare un consum de energie ultra-redus, afisand pe deplin puterea de calcul inteligenta si inteligenta adusa de arhitectura Da Vinci. 

Performanta premium si eficienta energetica, pentru o experienta 5G imbunatatita
in ceea ce priveste CPU, Kirin 990 (5G) este echipat cu doua nuclee de performanta ultra-ridicata, doua nuclee de performanta mare si patru nuclee de eficienta, cu frecventa de pana la 2,86 GHz. Kirin 990 utilizeaza unitatea de procesare grafica Mali-G76 cu 16 nuclee si memorie Cache inteligenta pentru a implementa distributia inteligenta a fluxului, economisind in mod eficient latimea de banda si reducand consumul de energie. Pentru a oferi experiente de gaming desavarsie, Kirin 990 (5G) suporta Kirin Gaming + 2.0, care permite colaborarea eficienta intre infrastructura hardware si solutiile software. 

ISP 5.0 actualizat, pentru a surprinde frumusetea in fiecare moment
in ceea ce priveste capabilitatile foto, Kirin 990 (5G) integreaza noul ISP 5.0, care sustine functia de block-matching si de filtrare 3D (BM3D), tehnologie speciala integrata hardware pentru reducerea zgomotului (Noise Reduction) precum si dual-domain NR, oferind imagini si videoclipuri mai clare chiar si in conditii de luminozitate scazuta. 

in plus, Huawei a prezentat ultimul design al Huawei P30 Pro, de altfel si cel mai popular flagship. Varianta imbunatatita a Huawei P30 Pro continua sa decline liniile elegante si tehnologia inovativa, oferind doua modele care seteaza tendintele prin noile nuante - Mystic Blue, o culoare care aduce aminte de cerul care se reflecta in mare si Misty Lavander, care aminteste de o plaja la apus. Mai mult, functionalitatile foto si video avansate aduc un plus in zona artelor vizuale, in timp ce noul EMUI 10 ofera o experienta imbunatatita. 

La final, Richard Yu a aratat noile casti wireless ale anului, Huawei FreeBuds 3. Cu un design delicat, pastrate intr-o cutie rotunda, castile ofera utilizatorilor o eperienta mult mai placuta la purtare. Castile sunt disponibile in doua variante cromatice – alb si negru. Fiind primele casti care folosesc chipul Kirin A1, Huawei FreeBuds 3 ofera conectivitate rapida, o calitate a sunetului impresionanta si performanta in anularea zgomotului de fundal. 

Seria Huawei Mate, echipata cu chipset-uri din seria Kirin 990 urmeaza sa apara in curand, in septembrie. 
 
Nota: 
    • Specificatiile Kirin 990 (5G) nu sunt egale cu cele ale telefoanelor mobile alimentate de Kirin 990 (5G).
    • Toate datele si rezultatele testelor sunt obtinute din teste interne de laborator. Rezultatul final poate varia in functie de mediu.

Despre Huawei Consumer BG

Produsele si serviciile Huawei sunt disponibile in peste 170 de tari, deservind peste o treime din populatia globala. in 2017, Huawei s-a clasat pe locul al treilea in clasamentul livrarilor de smartphone-uri la nivel global. Compania a infiintat pana in acest moment 16 centre R&D in Statele Unite ale Americii, Germania, Finlanda, Suedia, Rusia, India si China. Huawei Consumer BG este una dintre cele trei unitati de business ale Huawei si pune la dispozitia clientilor sai smartphone-uri, tablete si PC-uri, accesorii inteligente si servicii cloud. Reteaua globala Huawei este construita pe baza celor peste 20 de ani de experienta in industria telecomunicatiilor si este orientata spre a oferi solutii inovatoare, care se traduc in experiente extraordinare pentru consumatorii de pretutindeni. 

Pentru mai multe detalii, va rugam vizitati: https://consumer.huawei.com/ro/ 

Pentru a fi la curent cu activitatea Huawei Consumer BG, urmariti-ne pe:
Instagram: instagram.com/huaweimobileRO    

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate