Cautare


20 Septembrie 2019
ASUS a adus in Romania VivoBook S15 (Punk Pink) cu ScreenPad 2.0 si editiile Peacock Blue/Coral Crush ale laptopului VivoBook 15

ASUS introduce pe piata romaneasca laptopuri noi in nuante expresive: Punk Pink pentru VivoBook S15 cu ScreenPad 2.0, Peacock Blue si Coral Crush (culoarea anului) pentru VivoBook 15 X512. • Laptopuri subtiri si usoare, cu ecrane NanoEdge cu rama ultra-subtire pe toate laturile, pentru o experienta vizuala captivanta • Bazate pe procesoarele Intel Core de generatia a 8-a si grafica discreta optionala NVIDIA MX230 • Design inovator cu balamaua ErgoLift pentru tastarea confortabila

ASUS anunta disponibilitatea locala a noilor laptopuri VivoBook S15 S532 si VivoBook 15 X512 in optiuni coloristice fresh si expresive. Toate modelele beneficiaza de ecrane NanoEdge, cu rame ultra-subtiri pe cele patru laturi. Cadrul incredibil de ingust a permis montarea unui ecran mare intr-o carcasa mai mica, reducand in mod eficient amprenta laptopului pentru a fi un portabil cat mai compact.

Preturile seriei VivoBook S15 (Punk Pink) pornesc de la aproximativ 3800 lei (taxe inclusiv) pentru S532 cu ScreenPad 2.0, iar in cazul lui VivoBook 15 X512 (Peacock Blue si Coral Crush) incep de la aproximativ 1899 lei (taxe inclusiv).

Laptopurile VivoBook 15 X512 sunt disponibile in culori deosebite, utilizatorii putand opta pentru cea care le exprima cel mai bine personalitatea. Pe langa exterioarele clasice Transparent Silver si Slate Grey, noile modele pot fi Peacock Blue, schimbandu-si tonul de culoare in functie de modul in care lumina cade pe suprafata laptopului, sau Coral Crush, aleasa nuanta anului 2019.

Gama VivoBook S15 S532 include si configuratii cu ASUS ScreenPad 2.0, ecranul integrat in touchpad care sporeste eficienta in multitasking. Sustinut de noua aplicatie ScreenXpert, ScreenPad 2.0 are dimensiuni mai mari - de 5,65'' - oferind functii si beneficii noi pentru ca utilizatorii sa poata lucra mult mai eficient.

Procesoare puternice Intel Core si stocare duala
Atat portabilele VivoBook S15 S532, cat si VivoBook 15 X512 au la baza a 8-a generatie de procesoare Intel Core i7 cu optiuni grafice pana la NVIDIA GeForce MX230. Acestea au stocare duala ce poate fi configurata in versiuni de pana la 512GB SSD si 2TB HDD.

Modelele VivoBook pot include optional memoria Intel Optane, care accelereaza in mod inteligent performanta hard disk-ului, imbunatatind multitaskingul, reduce timpul de incarcare a aplicatiilor si durata initializarii sistemului de operare. Alaturi de acestea, conexiunile Wi-Fi 6 (802.11ac) dual-band furnizeaza viteze de pana la 867Mbps - de sase ori mai rapide decat 802.11n – pentru streaming video fara probleme si navigare web fluida. Optiunile multiple de conectivitate cuprind porturi USB Type-C (USB-C), USB 3.1 Gen 1 Type-A si USB 2.0, iesire HDMI si un cititor microSD pentru o compatibilitate extinsa cu perifericele curente, ecrane si proiectoare.

Imersiune de neegalat cu ecran NanoEdge cu rama aproape invizibila
Designul NanoEdge, cu rama ultra-subtire pe cele patru laturi, le ofera modelelor VivoBook 15 margini care masoara numai 5,7mm, rezultand rapoarte ecran/corp de pana la 88%. Panourile FullHD ofera, de asemenea, o tehnologie de vizualizare la unghiuri largi si o reproducere exceptionala a culorilor pentru imagini clare chiar si atunci cand sunt privite din pozitii extreme.

Concepute cu gandul la confort
Noile notebook-uri dispun de tastatura iluminata de dimensiuni complete, ce este perfecta pentru lucrul in medii slab iluminate. Aceasta are o constructie robusta dintr-o singura bucata si o cursa a tastelor de 1,4 mm pentru o dactilografiere confortabila. Balamaua ErgoLift ofera mai mult confort in timpul perioadelor lungi de utilizare. Designul ei unic inclina automat tastatura atunci cand laptopul este deschis, dand senzatia familiara a unei tastaturi desktop.

Tehnologia de reincarcare rapida le permite utilizatorilor sa incarce bateria la 60% in numai 49 de minute. Tehnologia integrata ASUS Battery Health Charging ofera siguranta in timpul incarcarii, avand masuri de protectie pentru a descreste rata de dilatare in timpul incarcarii, asigurand faptul ca bateria ramane in conditii bune.

Despre ASUS:

ASUS este o companie multinationala recunoscuta pentru cele mai bune placi de baza din lume, PC-uri, monitoare, placi grafice si routere, urmarind sa devina cel mai admirat lider inovator din domeniul tehnologiei. Avand angajati in intreaga lume, printre care peste 5000 de talente in cercetare si dezvoltare, ASUS se detaseaza in industrie prin design-ul de top si inovatiile gandite pentru o experienta digitala inteligenta, activa si plina de satisfactii, accesibila oricarui utilizator, oriunde si oricand. Inspirat de sloganul "in Cautarea Incredibilului / In Search of Incredible", ASUS a castigat mii de premii prestigioase in 2018, figurand in "Topul Global 2000 de companii publice" realizat de Forbes, in "Top 100 Lideri globali din tehnologie" publicat de Thomson Reuters si situandu-se printre "Cele mai admirate companii din lume", potrivit publicatiei Fortune.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate