Cautare


20 Septembrie 2019
XPG lanseaza SSD-ul PCIe Gen3x4 M.2 2280 SX8100

ADATA® Technology, producator de top de module DRAM de inalta performanta, produse NAND Flash si accesorii mobile, anunta lansarea SSD-ului PCIe Gen3x4 M.2 2280 XPG SX8100. Folosind PCIe Gen3x4, 3D NAND Flash si atingand viteze de citire si scriere de 3500/3000 MB/s, noul SSD SX8100 M.2 2280 ofera pasionatilor DIY, overclockerilor si profesionistilor in grafica performantele de care au nevoie.

Cu PCIe Gen3x4 si standard NVMe 1.3, SSD-ul SX8100 ofera viteze de citire si scriere de pana la 3500/3000 MB/s si citire si scriere aleatoare de 300K/240K IOPS. Alaturi de 3D NAND Flash, acesta ofera capacitati ridicate, eficienta si durabilitate, in timp ce factorul de forma M.2 2280 accepta cele mai noi platforme Intel si AMD. Cu SLC caching si un DRAM cache buffer, SX8100 accelereaza performanta PC-ului pentru acces rapid la fisiere si viteza sporita de incarcare a jocurilor.

SX8100 accepta tehnologia de corectie a erorilor LDPC (Low-Density Parity-Check) pentru a detecta si a repara o gama mai larga de erori de date. intre timp, Data Protection E2E (End-to-End) si RAID Engine asigura securitatea, integritatea si durabilitatea. Fiecare componenta de pe SX8100 a trecut prin sesiuni meticuloase de testare si certificare, astfel ca noul produs ofera si confortul unei garantii de 5 ani.

Disponibilitatea exacta a modelului SX8100 poate varia in functie de regiune. Pentru a afla disponibilitatea si preturile pe anumite piete, va rugam sa contactati cel mai apropiat birou sau retailer XPG prin intermediul www.adata.com.

Despre XPG

Xtreme Performance Gear (XPG) este o marca ADATA Technology care ofera hardware de inalta performanta pentru PC. Produsele XPG se disting prin depasirea metodologiei stricte ADATA A+ de testare, pentru a asigura cele mai inalte standarde pentru stabilitatea si performantele superioare ale produselor. XPG ofera gamerilor, entuziastilor si overclockerilor o experienta extraordinara, experimentata cel mai bine la performante maxime. Linia XPG prezinta atribute tehnice avansate, iar puterea sa straluceste prin design-uri elegante care au castigat distinctii de prestigiu la nivel mondial. Acestea includ de la Good Desing Award Japonia la Taiwan Excellence Gold Awards. Produsele ADATA XPG sunt recunoscute de overclockeri si de echipe profesioniste de gaming de renume mondial, care le folosesc ca hardware esential pentru obtinerea victoriei. Pentru mai multe informatii, vizitati www.xpg.com

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate