Cautare


20 Septembrie 2019
PC Garage Arkay garanteaza performante optime, in cele mai populare jocuri

PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT si electronice din Romania si in acelasi timp un reper pentru toti cei pasionati de hardware si gaming, a lansat PC-ul pentru jocuri Arkay. Acesta este proiectat special si testat riguros sa ruleze in conditii optime cele mai populare jocuri ale momentului.

Piata IT din Romania este caracterizata de preferinta utilizatorilor pentru PC-urile de gaming asamblate in regim propriu. Printre explicatii se numara nivelul ridicat de cunostinte al romanilor in materie de hardware, prin comparatie cu alte tari, dar si dorinta unui mai bun control asupra componentelor care alcatuiesc configuratia. in realitate insa, fenomenul a fost generat cel mai probabil de absenta unor produse pe masura asteptarilor, in zone de pret acceptabile, mai ales in conditiile in care documentarea pentru selectarea componentelor potrivite si asamblarea lor nu reprezinta sarcini simple si pot fi uneori chiar frustrante. 

Observand aceasta situatie si incercand sa vina in ajutorul pasionatilor de jocuri din Romania, PC Garage a incercat intotdeauna sa configureze si sa ofere PC-uri cu un raport performanta/pret cat mai avantajos in fiecare segment de pret, luand astfel nastere deja celebrele Viking si Raptor. Acestora li se adauga acum un nou model, conceput sa poata rula in conditii foarte bune toate jocurile in voga.

Sub numele de Arkay, noua creatie marca PC Garage vine echipat cu un procesor de generatie noua - AMD Ryzen 5 3600 - prevazut cu 6 nuclee si capabil sa ruleze pana la 12 fire de executie simultan, cu o frecventa de pana la 4.2GHz. El este acompaniat de o placa video GeForce RTX 2060, responsabila de mentinerea unui framerate bun in toate titlurile nou aparute. Totodata, cei 16GB memorie RAM sunt mai mult decat suficienti, atat pentru nevoile actuale, cat si pentru cele viitoare, in timp ce SSD-ul in format M.2 pe interfata PCI-Express 3.0 x4 cu capacitatea de 1TB asigura deopotriva o viteza de reactie excelenta in orice situatie si spatiu de stocare generos. 

intregul ansamblu este alimentat de o sursa de alimentare de 550W, certificata 80+ Silver si este montat intr-o carcasa SilentiumPC Armis AR7X TG RGB. Pe langa spatiul generos pentru asamblare, designul optimizat pentru managementul cablurilor si ventilarea eficienta cu 4 ventilatoare de 120mm, aceasta incinta asigura si un aspect estetic modern PC-ului, fiind prevazuta cu panoul lateral din sticla si iluminare RGB. Importanta racirii procesorului in vederea obtinerii unor performante consistente nu a fost nici ea neglijata, astfel ca acesta este prevazut cu o solutie de racire cu apa Deepcool GAMMAXX L240.

Dincolo de utilizarea unor componente special alese pentru a oferi performante optime in orice fel de activitate, Arkay include serviciul de asamblare Gold oferit de PC Garage. Astfel, aspecte precum managementul corect al cablurilor, compatibilitatea componentelor si functionarea sistemului per ansamblu sunt garantate inca de la livrare. Mai mult decat atat, PC Garage garanteaza rularea in conditii foarte bune a tuturor jocurilor in voga si face acest lucru nu pe baza unei analize plastice, ci bazandu-se pe teste efectuate in conditii reale de utilizare si prezentate publicului pentru ca acesta sa stie la ce sa se astepte inca dinainte de plasarea comenzii. Astfel, jocuri precum Playerunknown’s Battlegrounds, Tom Clancy’s The Division 2, Battlefield V, Far Cry 5, Metro Exodus sau Wolfenstein: Youngblood nu reprezinta o problema pentru Arkay, care mentine un framerate ridicat chiar si atunci cand acestea sunt rulate la setari foarte inalte de calitate. Iar pentru utilizatorii mai tehnici, PC Garage a rulat si cateva teste sintetice, ce pot completa imaginea in materie de performanta.

Noul sistem de gaming Arkay este disponibil in oferta PC Garage cu un pret de 5999.99 Lei. Mai multe informatii despre configuratie, rezultate in teste si chiar un video review detaliat sunt prezentate pe pagina oficiala a produsului.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate