Cautare


07 Octombrie 2019
Noi switch-uri de la Allied Telesis

Firma japoneza Allied Telesis, unul din cei mai importanti jucatori de pe piata solutiilor de networking, a anuntat recent lansarea unei noi serii de produse, switch-urile din seria x950. Aceste echipamente extensibile si stivuibile 10G/40G de layer 3 sunt ideale pentru miezuri moderne de retea de mare performanta.

Capacitatea de stivuire le confera abilitatea de a crea o solutie locala sau distribuita rezistenta. Switch-urile dispun si de management integrat al dispozitivelor de retea de tip wired si wireless. Conectivitatea de 100 GB este implicita, iar posibilitatea de extindere ofera abilitatea de construire a retelelor necesare oraselor inteligente si mediilor IoT din lumea de azi.

Printre caracteristicile de dotare din fabricatie ale noilor echipamente se numara, printre altele, capacitatea de stivuire a unui numar de pana la patru unitati prin folosirea VCStack™, activarea de servicii convergente multiple in retele de tip Smart City si IoT, reducerea costurilor si managementul automat al retelei si dispozitivelor cu solutia Autonomous Management Framework™ (AMF) si gestionarea unui numar de pana la 120 puncte de acces prin intermediul Autonomous Wave Control (AWC) Lite, care optimizeaza automat conectivitatea wireless.

Sistemul de operare al echipamentelor este AlliedWare Plus Enterprise de clasa Enterprise. De asemenea, echipamentele vin dotate, printre altele, cu EPSRing si G.8032 ERPS pentru retele inelare de mare rezistenta, Active Fiber Monitoring pentru conexiuni securizate la magistrala de fibra optica, 24 de porturi pe cupru sau fibra optica de 10GB, 4 legaturi de urcare continut la 40GB/100GB si un slot de expansiune care suporta alte porturi suplimentare 10GB, 40GB sau 100GB.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate