Cautare


08 Octombrie 2019
Amazon reimprospateaza Fire HD 10, lanseaza un Kindle pentru copii si adauga FreeTime la Fire TV

Amazon a anuntat luni o serie de noi produse si servicii, variind de la o tableta Fire HD 10 reimprospatata la un Kindle pentru copii.

Noua Fire HD 10 are un procesor mai rapid, un display FHD de 10,1 inch 1080p, 2GB de memorie si pana la 12 ore de durata de viata a bateriei. Este disponibila cu 32GB sau 64GB spatiu de stocare, cu suport adaugat pentru carduri microSD de pana la 512GB. Amazon utilizeaza acum un port USB-C pentru incarcarea si transferul de continut pe Fire HD 10, renuntand la portul microUSB.

Fire HD 10 are un nou mod picture-in-picture care va permite sa urmariti o emisiune intr-o fereastra mica dintr-o aplicatie precum Netflix in timp ce verificati e-mail-ul sau navigati pe web. 

Fire HD 10 are inca pretul de 149 dolari si este disponibil pentru precomanda incepand de ieri. Va incepe sa fie livrat in 30 octombrie. 

Exista, de asemenea, un model Fire HD 10 Kids Edition care vine cu o garantie de doi ani "fara griji", o carcasa si un an de Amazon FreeTime Unlimited pentru 199 dolari. 

Pentru prima data, Amazon ofera un Kidle care este creat pentru copii. Kindle Kids Edition costa 109 dolari si vine cu doi ani de garantie fara griji. Amazon va inlocui Kindle-ul daca copilul dvs. il sparge sau nu mai functioneaza din orice motiv. 

Kindle Kids Edition vine, de asemenea, cu o carcasa, un an de Amazon FreeTime Unlimited - platforma companiei de control parental si continut orientat catre copii. Copiii vor avea acces la "peste o mie" de carti kids-friendly si vor fi incurajati sa continue sa citeasca prin insignele primite pentru atingerea obiectivelor de lectura pe Kindle. 

Kindle Kids Edition este disponibil pentru precomanda incepand de ieri si va incepe sa fie livrat in 30 octombrie. 

Amazon isi extinde, de asemenea, serviciul FreeTime Unlimited pe Fire TV stick si, in cele din urma, pe televizoarele inteligente Fire TV Edition. FreeTime Unlimited pe FireTV ofera parintilor capacitatea de a stabili limite de timp si ofera acces la emisiuni pentru copii. Noua functie s-a lansat ieri pe Fire TV Stick si Fire TV Stick 4K. 

Sursa:
www.zdnet.com

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate