Cautare


Google si Microsoft elimina website-urile pirat de pe prima pagina
22 Februarie 2017 Internet

Google si Microsoft elimina website-urile pirat de pe prima pagina

Atat Google, cat si Microsoft, au incheiat un acord cu guvernul britanic pentru a face site-urile de piraterie mai greu de gasit pentru utilizatorii din Marea Britanie.

Noul cod voluntar, negociat de catre detinatorii de drepturi si motoarele de cautare, retrogradeaza site-uri precum Pirate Bay, care au fost etichetate in mod repetat pentru incalcarrea drepturilor de autor. Aceste site-uri nu vor mai fi afisate pe prima pagina a cautarilor comune si nu vor aparea in auto-completarile sugerate, a raportat Telegraph.

Masura a fost luata in efortul de a preveni pirateria si de a promova descoperirea unor forme legitime de acces la continut. 

Desi Google a sustinut ca traficul de cautare nu este o forta motrice din spatele pirateriei, masura va avea cu siguranta impact in ceea ce priveste vizibilitatea. Cercetarile au aratat ca primul rezultat de cautare pe Google primeste 33% din trafic, iar prima pagina cu rezultate genereaza 92% din totalul traficului.

Google nu a raspuns imediat solicitarii de a comenta subiectul.

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate