Cautare


Facebook foloseste inteligenta artificiala pentru a ajuta la prevenirea sinuciderilor
02 Martie 2017 Internet

Facebook foloseste inteligenta artificiala pentru a ajuta la prevenirea sinuciderilor

Facebook foloseste o combinatie de recunoastere a tiparului, suport live chat din partea organizatiilor de sprijin si alte instrumente pentru a preveni sinuciderile, cu accent pe serviciul sau Live.

Se produce un deces prin suicid la fiecare 40 de secunde si peste 800.000 de oameni se sinucid in fiecare an, potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii. "Facebook este intr-o pozitie unica - prin intermediul prieteniilor de pe site-ul sau - pentru a ajuta la conectarea unei persoane aflate in dificultate cu oameni care o pot sprijini", a declarat compania miercuri. 

Decizia Facebook pare sa incerce sa previna live-streaming-ul sinuciderilor pe platforma Live, care a fost lansata in luna aprilie a anului trecut. In ianuarie, o fetita in varsta de 14 ani din Miami a transmis live sinuciderea sa pe platforma.

Compania a declarat ca instrumentele sale de prevenire a sinuciderilor pentru postarile Facebook vor fi integrate in Live, oferind oamenilor care urmaresc un video live optiunea de a ajunge la persoana in mod direct si de a raporta clipul companiei. 

O persoana care impartaseste un video live va vedea un set de resurse pe ecranul sau si va putea alege sa contacteze un prieten sau o linie de ajutor pentru sfaturi. 
Oamenii vor avea, de asemenea, posibilitatea sa se conecteze la parteneri de sprijin in domeniul crizei. Acestia vor vedea optiunea de a trimite un mesaj in timp real direct de pe pagina organizatiilor sau prin intermediul instrumentelor de prevenire a sinuciderii Facebook.

Facebook a inceput sa testeze tehnologia de recunoastere a tiparelor pentru a identifica postarile care pot cuprinde ganduri sinucigase. Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate