Cautare


23 Martie 2017
Facebook activeaza Safety Check pentru atacul din Londra

Facebook a activat Safety Check in Londra miercuri dupa-amiaza, in urma unui incident suspectat a fi terorist produs la Houses of Parliament din Westminster.

Politia a fost chemata la Podul Westminster miercuri, la ora 2:40 p.m., dupa ce o masina a intrat in balustrade si s-au auzit focuri de arma in afara Parlamentului. "Tratam acest lucru ca pe un incident terorist pana la noi informatii", a declarat politia.

O femeie a murit si un ofiter de politie a fost injunghiat. Serviciul de ambulanta din Londra a declarat ca a tratat 10 persoane la Podul Westminster. Zona din jurul cladirii Parlamentului a fost blocata, iar mai multe statii de metrou din zona au fost inchise. Intre timp, Facebook a invitat londonezii sa se marcheze online ca fiind in siguranta. 

Safety Check, introdus in octombrie 2014, permite utilizatorilor sa isi anunte prietenii si familia ca sunt in siguranta, dupa producerea unui dezastru sau a altui incident. Ultima oara cand Safety Check a fost activat in Londra a fost in timpul unui accident de tramvai in Croydon. 

In urma incidentului din Westminster, organizatiile de stiri au postat imagini pe Twitter in care victimele sunt identificabile. Politia incurajeaza oamenii sa "dea dovada de bun simt si sa nu raspandeasca imaginile si inregistrarile video ale celor care au fost raniti". 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate