Cautare


13 Iulie 2017
Facebook inchide magazine legale de "iarba"

Facebook a inchis pagini care ofera marijuana spre vanzare in Alaska, infuriind afacerile care le conduc, care sustin ca au fost autorizate sa vanda.

Acest lucru evidentiaza problemele cu care se confrunta retelele sociale care incearca sa stabileasca limite in ceea ce priveste postarile utilizatorilor. 

Asociatia Nationala a Industriei de Canabis a declarat ca solicita "orientari mai clare" din partea Facebook. 
Afacerile afectate trebuie sa solicite restabilirea conturilor, a declarat NCIA pentru agentia de stiri Associated Press. 

Problema a afectat toate cele noua state din SUA care au legalizat cannabisul de agrement si medical, a declarat directorul adjunct Taylor West. 

"Problema pare sa apara si sa dispara. Aceste reguli sunt aplicate extrem de inconsecvent", a declarat acesta pentru BBC. 

Facebook nu permite continut care promoveaza vanzarea de marijuana, indiferent de stat sau tara. 
"Pentru a metine un mediu sigur pe Facebook, avem standarde comunitare care descriu ce este si ce nu este permis pe serviciu", a declarat Facebook. 
Publicitatea radio si TV despre marijuana legala este adesea restrictionata, ceea ce inseamna ca social media poate fi o modalitate vitala de a comunica cu consumatorii. 

Sursa:
www.bbc.co.uk

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate