Cautare


20 Iulie 2017
QNAP a lansat in mod oficial Browser Station, oferind o experienta optimizata pentru navigarea pe Internet

QNAP a lansat in mod oficial Browser Station, o aplicatie ce ajuta utilizatorii sa evite restrictiile geografice si setarile VPN complexe atunci cand acceseaza datele pe acelasi LAN cu serverul QNAP NAS.

In urma lansarii versiunii beta a Browser Station, QNAP a procesat numeroase pareri exprimate de utilizatori. Astfel, versiunea oficiala include multe optimizari, de la interfata grafica la experienta de utilizare, furnizand un mod simplu si convenabil pentru navigarea pe web si accesul la datele protejate. 

“Apreciem opiniile utilizatorilor nostri, ce ne ajuta sa imbunatatim serviciile, pentru a se potrivi mai bine cerintelor lor,” a declarat Christine Wang, Manager de Produs in cadrul QNAP. “Am primit, de asemenea, multe reactii pozitive de la utilizatorii care calatoresc frecvent si este extraordinar sa auzim ca Browser Station ii ajuta sa navigheze pe Internet intr-un mod simplu si sa acceseze remote datele, ” a mai spus Christine Wang.

In Browser Station, scurtaturile catre paginile web utile sunt oferite la deschiderea unui nou browser, pentru acces rapid cu un singur click. 

Browser Station suporta conexiuni HTTP sau SSL. Pe langa accesul criptat cu protectie VPN, Browser Station poate ocoli blocarea IP-urilor, oferindu-le utilizatorilor acces remote la datele restrictionate, cum ar fi serverele private ale companiei. 

Alte functii utile oferite de Browser Station:
- Utilizatorii pot specifica un folder partajat pe NAS pentru descarcarea fisierelor (incluzand atasamentele din email si fisierele din websiteuri); 
- Starea curenta a browserelor este retinuta, incluzand ferestrele deschise, marcajele, istoricul si multe altele. 

Disponibilitate

Browser Station este disponibil in magazinul online QTS App Center - https://www.qnap.com/en/app_center/.

Cerinte de sistem:

1. QNAP NAS cu cel putin 4GB RAM si sistem de operare QTS 4.2.2 (sau o versiune mai noua).
2. Container Station v1.7.2224 (sau o versiune mai noua) trebuie instalat si activat pentru a putea utiliza Browser Station.
3. Modele QNAP NAS suportate: TS-x51, TS-x51A, TS-x53U, TS-x53A, TS-x53, TS-x53B, TS-453Bmini, TVS-x63+, TVS-x63, TS-x63U, TS-x70, TVS-x70, TVS-x71, TVS-x73, TS-x73U, TS/SS-x79, TS/TVS-x80, TVS-x82, TVS-x82T, TVS-x82ST, TES-x85U, TDS-16489U

Despre QNAP Systems:

QNAP Systems, Inc. este o companie privata fondata in anul 2004, ce ofera mediului de afaceri si consumatorilor unitati de stocare NAS, unitati profesionale NVR pentru supraveghere video si playere video de retea. QNAP valorifica nu numai designul hardware ci si competenta sa in dezvoltarea software-ului pentru a aduce pe piata produse cu cea mai ridicata performanta disponibila alaturi de fiabilitate, scalabilitate si usurinta in instalare si utilizare. QNAP este o companie multinationala cu sediul in Taipei (Taiwan) si birouri in China si Statele Unite ale Americii.

Marcile enumerate in comunicat sunt proprietatea respectivilor detinatori.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate