Cautare


07 August 2017
Facebook trece la retele neuronale AI pentru a traduce postarile Dvs.

Facebook a confirmat ca a trecut la sisteme de retele neuronale pentru a efectua traduceri pe reteaua sa sociala.

Cadrul de invatare profunda Caffe2 este baza sistemului. Compania l-a facut disponibil pentru utilizare generala ca proiect open source in primavara, punandu-l in competitie cu ofertele Google Tensorflow si Nvidia GPU.

Lucrarea in colaborare cu Facebook AI Research (FAIR) a vazut si Recurrant Neural Networks adaugat la repertoriul AI al Facebook.

Echipa Caffe2 a explicat: "Folosind Caffe2, am imbunatatit semnificativ eficienta si calitatea sistemelor de traducere automata pe Facebook. Am obtinut o crestere a eficientei de 2,5 ori, ceea ce ne permite sa implementam modele de traducere neruronala automata".
"Ca rezultat, toate modelele de traducere automata de pe Facebook au fost trecute de la sistemele bazate pe fraze la modele neuronale pentru toate limbile. In plus, mai multe echipe de produs din cadrul Facebook, inclusiv recunoasterea vorbirii si clasarea anunturilor, au inceput sa utilizeze Caffe2 pentru a instrui modelele RNN".

S-a zvonit recent ca Facebook a trebuit sa renunte la experiment dupa ce AI a devenit rogue.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate