Cautare


18 Septembrie 2017
Google Chrome va incepe sa blocheze redarea automata a videoclipurilor in ianuarie

Urmatoarea actualizare majora a browserului mobil si web Google Chrome va bloca redarea automata a majoritatii videoclipurilor pe internet.

Daca va conectati de obicei castile la computer atunci cand navigati pe internet, atunci probabil cunoasteti neajunsurile redarii automate a videoclipurilor. 

In viitoarea actualizare a browserului web Chrome, Google va bloca redarea automata a oricarui videoclip cu sunet. "Incepand cu Chrome 64, redarea automata va fi permisa fie atunci cand media nu va reda sunetul, fie daca utilizatorul a indicat un interes fata de acel videoclip", a scris compania intr-un blog post oficial joi. 

Cum va sti compania daca ati indicat un interes in media. Chrome va inregistra ca sunteti interesat in redarea automata a videoclipurilor atunci cand adaugati o pagina web pe home screen-ul telefonului sau cand redati frecvent media de pe un site din browserul desktop Chrome. In afara acestor parametri, redarea automata a videoclipurilor va fi intrerupta pana cand veti face click pe butonul "redare". 

Noua functie va fi lansata in ianuarie 2018, cand Google va lansa viitoarea actualizare majora Chrome, Chrome 64. O caracteristica similara a fost anuntata pentru browserul Apple Safari in cadrul WWDC in iunie si va fi disponibila incepand cu 25 septembrie, cand va fi lansat MacOS High Sierra. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate