Cautare


22 Septembrie 2017
YouTube va elimina serviciul de canale cu plata

YouTube a anuntat sfarsitul canalelor cu plata, care au fost lansate in 2013 ca una dintre primele incercari ale site-ului de a taxa continutul.

Facilitatea permite oamenilor sa plateaca o taxa lunara pentru a accesa canale YouTube individuale de la furnizori precum National Geographic si Sesame Street. 

Cu toate acestea, serviciul nu a fost popular in randul utilizatorilor si va fi eliminat in decembrie. 

"Nu a obtinut niciodata popularitate in randul creatorilor sau utilizatorilor", a recunoscut Google intr-un blog post. 
In decembrie, producatorii de videoclipuri care in prezent isi gazduiesc continutul pe un canal cu abonament platit vor avea optiunea de a le ascunde sau de a le pune la dispozitie in mod gratuit.

Aceasta masura nu va afecta YouTube Red, propriul serviciu de abonament al site-ului, care ofera programe exclusive si elimina reclamele de pe YouTube. Este in prezent disponibil doar in S.U.A.

Pentru a ajuta producatorii de continut video sa castige bani, YouTube a declarat ca va deschide o optiune de sponsorizare pentru mai multi creatori de continut. 
Aceasta permite spectatorilor sa efectueze plati lunare voluntare de 4.99 dolari pentru vedetele YouTube favorite, in schimbul unor avantaje, cum ar fi emoji-uri personalizate. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate