Cautare


09 Octombrie 2017
Baloanele Project Loon de la Google Alphabet vor ajuta Puerto Rico

Se pare ca Project Loon va trimite baloane in Puerto Rico pentru a ajuta insula ravasita de uragan sa restabileasca serviciul de telefonie.

In doua tweet-uri de vineri, Matthew Berry, seful staff-ului Comisiei Federale de Comunicatii din SUA, a declarat ca FCC a aprobat cererea Loon de a furniza servicii celulare de urgenta pe insula. 

Project Loon, de la compania mama a Google, Alphabet, foloseste baloane solare de inalta atitudine pentru a furniza telefoanelor conexiune de retea wireless. La inceputul acestui an, Loon a incheiat un parteneriat cu operatorul de telecomunicatii Telefonica pentru a contribui la imbunatatirea accesului la internet in Peru, dupa inundatiile care au avut loc in aceasta tara. 

Joi, 86,4% din site-urile celulare din Puerto Rico inca nu functionau, potrivit FCC. 

"La peste doua saptamani dupa ce a lovit uraganul Maria, milioane de portoricani sunt inca fara acces la serviciile de comunicatii necesare", a declarat Presedintele FCC, Ajit Pai. "De aceea trebuie sa luam masuri inovatoare pentru a ajuta la restabilirea conectivitatii pe insula. Project Loon este o astfel de abordare. Poate ajuta oamenii din Puerto Rica sa aiba acces la servicii celulare pentru a se conecta cu cei dragi si pentru a accesa informatii vitale". 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate