Cautare


Add-on-urile Gmail pot ajuta casutele inbox sa fie din nou interesante
26 Octombrie 2017 Internet

Add-on-urile Gmail pot ajuta casutele inbox sa fie din nou interesante

Instrumente de la companii precum Dialpad si Trello fac posibila transformarea e-mail-urilor in liste de sarcini, facturi si intrari in lista de contacte.

In epoca WhatsApp, Snapchat si Slack, e-mail-urile par sa fie o revolutie tehnologica a secolului trecut. Insa Google vrea sa injecteze o noua viata - si o noua utilitate - in serviciul sau Gmail. 

Marti, compania a anuntat lansarea unui sistem de add-on-uri care permit unui mesaj Gmail sa serveasca drept punct de plecare pentru multe sarcini online, cum ar fi urmarirea candidatilor pentru locuri de munca, crearea listelor de sarcini si reimprospatarea listelor de contacte. 

Cu peste un miliard de utilizatori, Gmail este o forta puternica pe internet. Companii precum Slack, Salesforce.com si Evernote se bazeaza pe integrare cu alte servicii pentru a fi utile. Cu noile add-on-uri, serviciul email de la Google ar putea fi mai mult un hub pentru viata online. 

Terti dezvoltatori ofera programe de completare prin intermediul pietei Google G Suite celor care folosesc Gmail pentru web sau Android. 
Atunci cand sunt executate, acestea prezinta panouri care va permit: 
- sa generati o factura intr-un e-mail de raspuns integrat cu Intuit QuickBooks;
- sa transformati un e-mail in intrari din lista de sarcini, urmarite cu Asana, Trello si Wrike;
- sa capturati informatii despre clienti pentru utilizare in serviciul ProsperWorks;
- sa va conectati direct la servicii de comunicatii precum Dialpad si RingCentral;
- pentru oricine semneaza o multime de documente PDF, va sosi in curand un add-on Gmail pentru serviciul DocuSign, a declarat Aakash Sahney intr-un blog post.

"Cu ajutorul extensiilor Gmail, inbox-ul dvs. poate afisa contextual aplicatia go-to pe baza mesajelor pe care le primiti, astfel incat sa faceti lucrurile mai repede", a declarat Sahney. "Deoarece programele de completare functioneaza la fel pe web si pe Android, trebuie sa le instalati o singura data pentru a le accesa pe toate dispozitivele dvs.".

Deocamdata cel putin, add-on-urile nu functioneaza in aplicatia Google Gmail pentru iPhone-uri si iPad-uri. "Lucram cu Apple pentru a aduce add-on-urile la utilizatorii iOS Gmail", a declarat Google, insa nu a precizat cand se va intampla acest lucru. 

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate