Cautare


Firefox va avertiza in curand utilizatorii atunci cand viziteaza site-uri atacate
27 Noiembrie 2017 Internet

Firefox va avertiza in curand utilizatorii atunci cand viziteaza site-uri atacate

Mozilla isi uneste fortele cu Have I Been Pwned, pentru a informa utilizatorii browserului Firefox atunci cand acestia viziteaza un site care a fost atacat.

Noua functie, denumita "Breach Alerts", va afisa notificari de avertizare daca datele de autentificare ale utilizatorului au fost implicate intr-o incalcare recenta a datelor, cum este cea recent anuntata de Uber, care a afectat 57 de milioane de utilizatori ai serviciului. 

Aceste ferestre de tip pop-up vor purta un link "Aflati mai multe" care va conduce utilizatorii catre o pagina de suport ce contine documentatia privind incalcarile de date. Breach Alert va oferi utilizatorilor Firefox un serviciu opt-in pentru a primi notificari privind viitoare incalcari ale datelor prin e-mail. 

Have I Been Pwned, fondata de expertul australian in domeniul securitatii informative, Troy Hunt, va furniza datele pentru Breach Alerts. 
Nu se cunoaste inca cu exactitate cand va ajunge functia la toti utilizatorii Firefox, insa poate fi descarcata acum de pe website-ul Github. 

Vestea despre aceasta viitoare caracteristica vine la doar cateva saptamani dupa ce Mozilla a lansat browserul Firefox Quantum, care promite sa fie de doua ori mai rapid decat versiunile anterioare ale Firefox si chiar mai rapid decat browserul Google Chrome. Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate