Cautare


14 Decembrie 2017
Butonul de panica pentru browserele web elimina rapid tot continutul

Exista acum un buton de panica pentru navigarea web, iar acesta este extensia Nothing on the Internet pentru Chrome si Safari. La activare, acesta va sterge tot continutul site-ului, lasand in urma doar spatii goale.

Nothing on the Internet ofera o imagine fascinanta asupra structurii unui site web. Nu exista titluri, nu exista reclame, nu exista pereti de text. Nu exista imagini luminoase sau clipuri video automate. 

Extensia provine de la grupul de creatie Sideline Collective, care ofera un motiv destul de convingator pentru a o folosi: "Cu un click pe buton, eliminati tot zgomotul si continutul care ocupa atatea vieti si care alimenteaza cele mai profunde temeri si dorinte; toate dispar dintr-o data". 

In general, extensia functioneaza bine. Este posibil sa mai ramana cate un antet sau o mica portiune de text pe anumite site-uri web, insa aceasta este exceptia. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate