Cautare


21 Decembrie 2017
Browser-ul Google Chrome va oferi ad-blocking incepand cu 15 februarie

In iunie, Google a anuntat ca browserul sau Chrome va bloca anunturile publicitare pe site-uri web care nu respecta standardele Better Ads. Acum a fost anuntata si data cand se va produce aceasta modificare: 15 februarie 2018.

Nu vor fi blocate toate anunturile, ci doar cele care sunt considerate agresive de catre Coalitia pentru anunturi mai bune, intre membrii careia se numara Google, Facebook, Procter & Gamble,  Washington Post si grupuri din industria de publicitate. 

Standardele Better Ads inseamna ca nu exista anunturi pop-up, nici reclame care impiedica afisarea continului web pana la expirarea unei perioade de timp, nici anunturi care acopera portiuni mari din site-ul web si nici anunturi video care redau in mod automat audio. Este demn de remarcat ca functia nativa ad-blocking pe Chrome nu va impiedica anunuturile sa va urmareasca. 

Astfel cum s-a raportat de catre VentureBeat initial, Google a dezvaluit intr-un blog post pentru dezvoltatori ca blocarea nativa a anunturilor se va regasi pe Chome incepand cu 15 februarie.

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate