Cautare


30 Ianuarie 2018
Facebook publica pentru prima data principii de confidentialitate

Facebook devine transparenta cu privire la confidentialitate.

Reteaua sociala a publicat luni pentru prima oara principii de confidentialitate si lanseaza de asemenea o serie de clipuri video educationale pentru a ajuta utilizatorii sa inteleaga modul in care compania le foloseste datele si cum pot controla acest lucru. 

Facebook a declarat intr-un blog post cu privire la confidentialitate ca intentioneaza sa introduca un nou centru de confidentialitate in acest an. Acesta va grupa setarile de confidentialitate de baza intr-un singur loc, cu scopul de a facilita utilizatorilor gestionarea confidentialitatii. 

Demersul Facebook vine ca raspuns la anii de critici cu privire la complexitatea setarilor de confidentialitate, insa calendarul este, de asemenea, semnificativ. In luna mai a acestui an vor intra in vigoare legi stricte ale UE privind protectia datelor, cunoscute ca GDPR, ceea ce inseamna ca Facebook si orice alta companie internet care opereaza in Europa trebuie sa respecte un standard mai inalt de consimtamant din partea utilizatorilor si sa le ofere mai multe drepturi cu privire la datele lor personale.

Facebook s-a angajat sa respecte GDPR atunci cand vor intra in vigoare si ajuta si alte intreprinderi mici si mijlocirii sa se pregateasca pentru modificarile care vor urma. 

"Eforturile noastre de a incorpora protectia datelor in produsele noastre si de a va oferi mai multe informatii si mai mult control reflecta principiile de baza pe care le-am avut asupra confidentialitatii", a scris Erin Egan, responsabil cu confidentialitatea, intr-un blog post. "Vom continua sa ne imbunatatim instrumentele de confidentialitate si asteptam cu nerabdare sa va aflam parerea". 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate