Cautare


Utilizatorii Facebook petrec mai putin timp online
02 Februarie 2018 Internet

Utilizatorii Facebook petrec mai putin timp online

Utilizatorii Facebook au petrecut mai putin timp pe site chiar inainte de a se anunta modificari majore News Feed in ianuarie.

Masuri precum afisarea a mai putine clipuri video virale a redus timpul petrecut pe social media cu aproximativ 5% sau 50 milioane de ore pe zi in ultimele trei luni ale anului 2017.

Cu toate acestea, in ciuda scaderii Facebook a raportat rezultate mai bune decat cele preconizate.

Directorul executiv Mark Zuckerberg a declarat ca prioritatea este incurajarea interactiunilor mai personale intre utilizatori. 
"Ajutarea oamenilor sa se conecteze este mai importanta decat maximizarea timpului petrecut de acestia pe Facebook", a declarat Zuckerberg.

In ianuarie, Facebook a declarat ca va faca schimbari in fluxurile de stiri pentru a prioritiza postarile din partea prietenilor si a familiei si pentru a face continutul business si de stiri mai putin proeminent.

Numarul utilizatorilor activi lunar a crescut cu 14% la 2,13 miliarde in ultimul trimestru al anului trecut, desi cresterea a fost ceva mai mica decat in trimestrul anterior. 

In SUA si Canada, care genereaza o proportie semnificativa din veniturile din publicitate ale Facebook, numarul utilizatorilor zilnici a scazut cu aproximativ 700.000 la 184 milioane in trimestru. 

Facebook a declarat ca veniturile anuale au crescut cu 47% anul trecut, ajungand la peste 40 miliarde de dolari, in timp ce profiturile au crescut cu 56% la aproape 16 miliarde dolari. Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate