Cautare


19 Februarie 2018
Google elimina butonul "view image" din cautari

Decizia, declansata de plangerile din partea Getty Images, nu multumeste masele.

Google a eliminat butonul "view image" ca urmare a criticilor primite din partea Getty Images. 

In 2016, serviciul de stocare si stiri foto s-a plans Comisiei Europene ca cautarea imaginilor de catre Google face mult prea usoara gasirea si folosirea de imagini Getty de catre utilizatori, fara atribuirea corespunzatoare.

Ca raspuns si ca parte a unui nou acord intre cele doua companii, anuntat saptamana trecuta, Google a ingreunat salvarea imaginilor din butonul de cautare prin eliminarea anumitor caracteristici, inclusiv a butonului care permite utilizatorilor sa vizualizeze o imagine in izolare si a butonului "cautare dupa imagine". 

Aceasta modificare a intrat in vigoare joi. 

"Astazi lansam cateva modificari ale Google Images pentru a ajuta la conectarea utilizatorilor si a site-urilor web utile. Modificarile includ eliminarea butonului View Image. Butonul Visit ramane, astfel incat utilizatorii pot vedea imagini in contextul paginilor web pe care acestea se afla", a declarat Google joi intr-un tweet. 

"Acest acord intre Getty Images si Google pune bazele unei relatii de colaborare foarte productive intre companiile noastre", a declarat Dawn Airey, CEO al Getty Images. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate