Cautare


27 Februarie 2018
Catalin Jilavu, Digital Craft Agency: La nivel global, 30% din website-uri sunt create cu WordPress iar 60% din total CMS-urilor sunt WordPress.

Cele mai mari companii din top 500 in lume isi construiesc website-urile bazate pe WordPress. La nivel global, 30% din website-uri sunt create cu WordPress (WP) iar 60% din total CMS-urilor (Content Management System) sunt WP iar peste 42% din piata de magazine online existente este reprezentanta de Woocommerce (care functioneaza pe baza WP), spune Catalin Jilavu, de la agentia Digital Craft.

In prezent consumatorii cauta pe Google informatii despre produsele pe care urmeaza sa le achizitioneze, acceseaza websiteuri dedicate review-urilor de produse si isi scriu permanent parerile pe cea mai mare retea de socializare, Facebook. Prin urmare, prima impresie in online este colosala. Utilizatorii te judeca in functie de website si decid, astfel, daca te vor mai vizita in functie de cum te prezinti printre kilobiti. „Este foarte probabil ca utilizatorii sa te evite, odata ce au considerat ca websiteul tau nu reflecta acel tip de experienta pe care il cauta la un business”, spune Catalin Jilavu. 

„Sa nu ai un website inseamna sa ratezi oportunitati majore. Dar, in acelasi timp, sa ai un website care nu arata deloc prezentabil iti face businessul sa para si mai rau”, atentioneaza antreprenorul. 

La ora actuala, firma pe care o reprezinta a pus la bataie pachete pentru acei antreprenori la inceput de drum care au fost admisi in programul Start up Nation 2017. Aici, unul dintre cele mai mari riscuri este acela ca isi asuma sa livreze website-ul sau solutia la cheie pana ce clientul final sa obtina finantarea efectiva, beneficiarul website-ului, care la randul lui asteapta perioada de decontare, desi in mod normal se practica un avans pentru orice serviciu prestat. 

  • In opinia specialistului, ideal este sa optezi pentru un website pe WordPress, pentru ca: 
  • Pentru administrare nu iti trebuie foarte multe cunostiinte tehnice, o poti face singur, orice informatie din interiorul platformei este foarte usor de actualizat; Interfata fiind grafica, interactionezi usor cu panoul de administrare si continutul site-ului tau, prin urmare nu iti trebuie foarte multe cunostinte tehnice.
  • In ziua de astazi, nu mai este intotdeauna suficient sa ai un site bine facut; acesta ar trebui optimizat pentru motoarele de cautare (SEO) si este stiut ca WordPress este una dintre platformele SEO friendly, fiind construit de la baza in acest scop.
  • Site-ul este complet administrabil, scalabil (posibilitatea de a-l dezvolta ulterior, inclusiv de a vinde produse si servicii prin intermediul lui) si usor de utilizat; WP este un sistem modular, posibilitatile sunt teoretic, nelimitate, astfel poti sa dezvolti ulterior functionalitati noi, inclusiv vanzarea de produse si servicii.
  • Cum viteza si adaptibilitatea pentru mobil sunt chei principale in ziua de azi, Wordpress adapteaza aceste facilitati nativ, avand functionalitati speciale pentru acest domeniu.
  • Fiind un sistem modular, adaugarea de functionalitati noi se face usor, dar si in majoritatea cazurilor prin module gratuite, directorul lor de module gratuite avand circa 55.000 de module.
  • Securitatea este si aceasta un punct important, actualizarile sunt gratuite, iar WordPress este printre primii la implementarea problemelor de securitate aparute in timp, astfel este si printre cele mai sigure platforme.

Catalin Jilavu activeaza de peste 20 de ani in mediul online si IT si ajuta firmele sa isi creeze imaginea dorita pe internet. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate