Cautare


05 Martie 2018
59% dintre oameni considera ca ar fi usor sa renunte la social media

Intre timp, 74% dintre utilizatorii Facebook viziteaza site-ul sau aplicatia cel putin o data pe zi, potrivit Pew Research.

Majoritatea utilizatorilor social media din SUA - 59% dintre acestia - considera ca nu ar fi greu sa renunte la Facebook, Instagram, Snapchat si la toate celelalte platforme sociale, potrivit celui mai recent studiu Pew.

Doar 14% dintre respondentii la sondajul efectuat de Pew au sustinut ca ar fi "foarte greu" pentru ei sa renunte la utilizarea social media, in timp ce 40% dintre acestia au sustinut ca renuntarea la social media ar reprezenta o problema. 
In 2014, ultima oara cand sondajul a fost efectuat, doar 28% dintre respondenti au declarat ca renuntarea ar fi o problema. 

Studiul a constatat, de asemenea, ca 74% dintre utilizatorii Facebook din SUA acceseaza zilnic platforma. Majoritatea Snapchatterilor si Instagrammerilor, 63% si, respectiv, 6-%, sustin ca folosesc aceste platforme zilnic. 

In ultimii ani a sporit ingrijorarea cu privire la efectele social media - inclusiv scaderea sentimentelor de fericire si cresterea geloziei - pe Instagram, intr-un studiu considerat a fi deosebit de daunator. Insa saptamana trecuta, un studiu efectuat in Germania de catre firma de asigurari de sanatate DAK a constatat ca 100.000 de adolescenti sunt dependenti de retelele sociale. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate