Cautare


02 Aprilie 2018
SUA doreste detalii social media de la toti solicitantii de vize

Propunerea cere "identificatori" social media de la aproape 15 milioane de solicitanti de viza imigranti si non-imigranti.

Departamentul de Stat doreste sa ceara tuturor solicitantilor de vize din SUA sa transmita guvernului SUA informatii despre istoricul lor social media. 

Propunerea va solicita celor aproape 15 milioane de solicitanti de viza, imigranti si non-imigranti, sa furnizeze "identificatori" pentru mai multe platforme social media pe care le-au folosit in ultimii cinci ani. De asemenea, solicitantii vor trebui sa furnizeze adresele e-mail si numerele de telefon anterioare. 

Propunerea, dezvaluita vineri, extinde planul administratiei Trump de a evalua amenintarile si beneficiile asociate cu potentii imigranti si vizitatori. Odata cu publicarea propunerii, departamentul va da startul dezbaterii de catre public a acestui plan. 

Departamentul estimeaza ca planul va afecta 710.000 de imigranti solicitanti de viza si 14 milioane de non-imigranti solicitanti de viza, potrivit documentelor. 

Solicitantii vor trebui, de asemenea, sa indice daca au fost deportati sau extradati din alta tara si daca membrii familiilor lor au fost implicati in activitati teroriste.

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate