Cautare


05 Aprilie 2018
Facebook va permite acum sa stergeti in bloc aplicatiile terte

Pe fondul presiunii sporite generate de scandalul Cambridge Analytica, Facebook a lansat un nou instrument, conceput pentru a va ajuta sa gestionati mai usor tertele aplicatii care au acces la datele dvs.

Inainte, daca doreati sa stergeti terte aplicatii de pe pagina dvs. Facebook trebuia sa le stergeti una cate una. Acum, este posibila stergerea lor in bloc, prin bifarea aplicatiilor dorite si apoi apasarea butonului "remove". Facebook a confirmat acest instrument marti pentru Techcrunch.

Facebook continua sa se confrunte cu problema confidentialitatii si este hotarata sa convinga de faptul ca este responsabila de numeroasele date care i se incredinteaza. 
Cambridge Analytica, o firma de analiza digitala care are legaturi cu campania prezidentiala Trump, a folosit accesul la datele obtinute de la 50 de milioane de utilizatori Facebook pentru a viza alegatorii. Ca reactie la aceasta veste, s-au ridicat intrebari cu privire la modul in care Facebook gestioneaza datele utilizatorilor.

Timpul va spune daca modificarile implementate acum pe Facebook vor influenta opinia publica, insa pentru moment este mai usor pentru utilizatori sa urmareasca cine are acces la datele lor si, daca este necesar, sa revoce acest acces. 

Sursa: www.cnet.com

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate