Cautare


11 Aprilie 2018
Acum puteti verifica daca Cambridge Analytica a accesat datele dvs. Facebook

Functia poate fi accesata de catre utilizatori

Un mesaj intitulat "Protejarea informatiilor dvs." va aparea pe pagina dvs. de Facebook, cu una dintre cele doua notificari. Daca dvs. sau un prieten ati fost conectat la quiz-ul "This is Your Digital Life" - sursa datelor accesate de Cambridge Analytica - veti vedea un mesaj care va va informa ca acest quiz a fost interzis. Va va notifica cu privire la faptul ca unele dintre informatiile dvs. Facebook s-ar putea sa fi fost utilizate in mod abuziv si va fi afisat un link pentru a verifica modul in care sunteti afectat.

Daca nimeni din reteaua dvs. nu a accesat "This is Your Digital Life", veti vedea un mesaj diferit - "Protecting Your Information" - care va va permite sa vedeti mai usor ce aplicatii si site-uri web sunt legate de contul dvs. Facebook.

Facebook nu a raspuns imediat solicitarii de comentarii. 

Noul instrument a fost lansat inaintea audierii CEO Mark Zuckerberg in fata Congresului cu privire la Cambridge Analytica. Este cel mai mare scandal din istorica de 14 ani a retelei sociale, iar guvernul american doreste ca Zuckerberg sa explice modul in care atat de multe date personale au putut fi impartasite despre utilizatorii sai, precum si actiunile pe care le va intreprinde pentru a impiedica astfel de incidente in viitor. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate