Cautare


25 Aprilie 2018
YouTube publica raportul videoclipurilor sterse.

Primul raport de trei luni al companiei releva ca website-ul a sters 8,3 milioane de videoclipuri intre octombrie - decembrie 2017, pentru incalcarea regulamentlor comunitatii sale.

Numarul nu include videoclipurile sterse pentru motive legale sau drepturi de autori.

Videoclipurile cu continut sexual explicit au atras 9,1 milioane de rapoarte din partea utilizatorilor site-ului web, iar 4,7 milioane de videclipuri au fost raportate pentru continut abuziv sau care instiga la ura. 

Majoritatea plangerilor provin din India, SUA sau Brazilia. 

YouTube a declarat ca algoritmii sau au semnalat 6,7 milioane de videoclipuri, care au fost trimise apoi moderatorilor umani si au fost sterse. 
Dintre acestea, 76% nu au fost vizionate pe YouTube de alte persoane in afara de moderatori. 

Compania a declarat pentru BBC ca a stocat o "amprenta digitala" a videoclipurilor, asa incat sa poata observa imediat daca cineva incarca din nou acelasi videoclip. 

Oferind dovezi Comisiei pentru afaceri interne din UK, seful de contraterorism al companiei, William McCants, a dat vina pe eroarea umana in pentru intarzierea in inlaturarea videoclipurilor. 

Compania a fost criticata, de asemenea, pentru folosirea algoritmilor pentru a-si curata aplicatia YouTube Kids pentru copii. Videoclipurile necorespunzatoare au alunecat in mod repetat pe aplicatie. 

Raportul nu dezvaluie numarul videoclipurilor necorespunzatoare raportate sau sterse de pe YouTube Kids. 

YouTube a anuntat, de asemenea, adaugarea unui "tablou de bord de raportare" conturilor utilizatorilor, pentru a le permite acestora sa vada starea videoclipurilor pe care le-au raportat drept necorespunzatoare. 

Primele 10 tari care semnaleaza videoclipuri necorespunzatoare sunt: 
- India
- SUA
- Brazilia
- Rusia
- Germania 
- UK
- Mexic
- Turcia
- Indonezia
- Arabia Saudita


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate