Cautare


11 Iunie 2018
Yahoo Messenger se va inchide luna viitoare

Daca sunteti un utilizator frecvent, acum este momentul sa treceti la o alta aplicatie, deoarece Yahoo Messenger se va inchide in 17 iulie, potrivit unei actualizari postate vineri pe site-ului de suport Yahoo Messenger.

Desi nu exista un inlocuitor imediat pentru Yahoo Messenger, compania sugereaza Yahoo Squirrel - o aplicatie de mesagerie invite-only in prezent in faza beta - ca alternativa. Pueti solicita o invitatie pe squirrel.yahoo.com. 

"Pe masura ce peisajul comunicatiilor continua sa se schimbe, ne concentram asupra construirii si introducerii unor instrumente de comunicare noi si interesante, care sa se potriveasca mai bine nevoilor consumatorilor", a scris Yahoo pe site-ul sau web. 

Retragerea Yahoo Messenger nu ar trebui sa fie o surpriza. Oath, divizia media Verizon care combina AOL si ceea ce a mai ramas din Yahoo, a inchis AOL Instant Messenger anul trecut pentru a se concentra pe noile produse. 

Daca aveti informatii importante stocate in chat-urile Yahoo Messenger, puteti incepe sa downloadati istoricul chat pe "downloader request site" cu ID-ul dvs. Yahoo, pana in 17 iulie. Desi serviciul de mesagerie se va inchide, ID-ul dvs. Yahoo va continua sa functioneze pentru alte produse Yahoo. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate