Cautare


03 Iulie 2018
Facebook, Fortnite, neutralitatea retelei: Titlurile de top din 2018, de pana acum

Volumul mare de titluri si zonele pe care le ating - orice de la jocuri la masini self-driving la politica - subliniaza modul in care tehnologia ne-a preluat in mod constant viata. Chiar daca este vorba despre dezbaterile privind neutralitatea retelelor sau despre fenomentul Fortnite, este posibil sa fi fost afectati de una dintre aceste povestiri.

Dar, in cele din urma, controversa privind pierderea de catre Facebook a datelor personale a 87 milioane de utilizatori, care au fost folosite de catre o companie care a creat anunturi politice directionate pentru alegerile prezidentiale americane din 2016, a contribuit la faptul ca CNET a publicat cel mai mare articol din 2018 de pana acum. Incalcarea datelor a ridicat intrebari despre modul in care Facebook colecteaza si protejeaza informatiile noastre personale. 

Scandalul l-a determinat in cele din urma pe CEO Mark Zuckerberg sa se prezinte in fata Congresului SUA si a Parlamentului European si a forat compania sa participe la un turneu de publicitate cu postere si reclame care promiteau sa lupte impotriva stirilor false, a spamului si a celorlalte elemente intunecate care au aparut pe platforma. 

Intr-o nota mai usoara, dezbaterea cu privire la Yanny vs Laurel si Avengers: Infinity War au fost, de asemenea, printre principalele titluri ale anului. 
Intre celelalte titluri din clasament se numara referirile la inteligenta artificiala, masinile self-driving, referirile la Elon Musk, fuziuni si achizitii, hotararile Curtii Supreme si Donald Trump. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate