Cautare


04 Iulie 2018
Un bug Facebook a deblocat utilizatorii nedoriti

Facebook a recunoscut existenta unei probleme in reteaua sa, care presupune ca persoanele blocate au fost deblocate temporar.

Bug-ul, dezvaluit luni de catre companie, a afectat cel putin 800.000 de persoane. 

Acesta a fost activ in perioada 29 mai - 5 iunie, atat in ceea ce priveste Facebook, cat si aplicatia Messenger. 

Compania a declarat ca ii va informa pe cei afectati cu un mesaj de tip pop-up, incepand de luni. 

"Desi cineva blocat nu a putut vedea continutul impartasit cu prietenii, a putut vedea lucrurile postate pentru un public mai larg, de exemplu imaginile impartasite cu prietenii prietenilor", a declarat Erin Egal, chief privacy officer Facebook. 

"Stim ca capacitatea de a bloca pe cineva este importanta si dorim sa ne cerem scuze". 

Blog post-ul indica faptul ca dintre cei afectati de bug, 83% aveau "doar o singura persoana pe care au blocat-o temporar", a scris Egan. 

Desi a afectat un procent mic din cele 2,4 miliarde de utilizatori Facebook din intreaga lume, bug-ul ingreuneaza citirea pentru cei care folosesc functia de blocare ca metoda de a scapa de hartuirea pe platforma. 

Vinerea trecuta, Facebook a dezvaluit ca a fost acordat un acces mai larg la datele cu caracter personal pentru 110 terte parti, expunand o retea mai larga de acces decat s-a realizat anterior. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate