Cautare


Twitter suspenda 1 milion de conturi pe zi in lupta impotriva dezinformarii, potrivit unui articol
09 Iulie 2018 Internet

Twitter suspenda 1 milion de conturi pe zi in lupta impotriva dezinformarii, potrivit unui articol

Se pare ca Twitter isi intensifica lupta impotriva conturilor false prin suspendarea a peste 1 milion de conturi pe zi in ultimele luni.

Acesta este mai mult decat dublul numarului de suspendari de conturi din octombrie, cand compania social media se afla sub presiunea agentiilor de aplicare a legii pentru a lupta impotriva implicarii rusesti, a raportat vineri The Washington Post. Datele obtinute de catre Post arata ca peste 70 milioane de conturi Twitter au fost suspendate in mai si iunie, iar compania a continuat sa suspende conturi la aceeasi rata in luna iulie. 

Ca raspuns la o solicitare de comentarii, Twitter a redirectionat CNET la un blog post de saptamana trecuta, in care afirma, in parte, ca Twitter "elimina acum cu 214% mai multe conturi pentru violanrea politicilor spam, pe o baza anuala". Compania a indicat, de asemenea, ca numarul mediu de rapoarte spam pe care le-a primit a scazut de la aproximativ 25.000 pe zi in martie la aproximativ 17.000 pe zi in mari. Noile protectii "deja ne-au ajutat sa impiedicam mai mult de 50.000 de inregistrari spam pe zi", se afirma in postarea Twitter. 

Eliminarea conturilor la aceasta scara ar putea duce la o scadere a numarului de utilizatori activi lunar in al doilea trimestru al anului, a declarat pentru Post o persoana familiarizata cu aceasta problema. 

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate