Cautare


26 Iulie 2018
Persoanele aflate in cautarea unui loc de munca, mai susceptibile sa dezactiveze Facebook

Persoanele tinere, singure sau in cautarea unui loc de munca sunt mai susceptibile sa isi dezactiveze conturile Facebook sau cel putin sa ia in considerare acest aspect, sugereaza un studiu.

Cercetatorii de la Universitatea Lehigh din Pennsylvania au analizat opt factori care prezic daca oamenii au parasit sau se gandesc sa paraseasca Facebook. 

Acestia au declarat ca utilizatorii care au cantarit mai mult acest aspect au avut cele mai putine sanse sa isi dezactiveze conturile. 

Facebook nu a raspuns inca solicitarii de a comenta subiectul. 

Studiul se bazeaza pe datele colectate de la un esantion limitat. 

Cercetatorii de la Survey Research Institute au efectuat sondaje telefonice in care au fost implicate 1.000 de gospodarii din SUA in 2015. 

Dintre cele 1.000 de persoane chestionate, 215 au declarat ca au luat in considerare sa isi dezactiveze conturile Facebooke, iar 169 au afirmat ca si-au dezactivat conturile. 

Constatarile nu iau in calcul evolutiile recente care pot afecta decizia unei persoane de a parasi Facebook, cum ar fi scandalul Cambridge Analytica. 

Lucrarea a fost prezentata in cadrul CHI Conference on Human Factors in Computing Systems 2018 si a fost publicata in cadrul lucrarilor conferintei. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate