Cautare


China are o instanta dedicata internetului
11 Septembrie 2018 Internet

China are o instanta dedicata internetului

Cu 800 milioane de utilizatori internet, numar in continua crestere, China se confrunta cu multe dispute online intre cetateni.

Pentru a face fata acestor litigii China are nu una, ci doua instante dedicate internetului. 

Sambata, a doua astfel de instanta a fost deschisa oficial in Beijing, sun denumirea "Beijing Internet Court". Aceasta se ocupa de tranzactii comerciala, informatii personale si proprietate intelectuala online, potrivit agentiei guvernamentale de stiri Xinhua. 

Aceste litigii implica de obicei cumparaturile online, contracte de servicii, imprumuturi, drepturi de autor si domenii. Xinhua l-a citat pe An Fendge, vicepresedinte al Beijing Higher People's Court, care a sustinut ca numarul cazurilor legate de internet creste rapid in China. In primele 8 luni ale acestui an, instantele din Beijing au fost investite cu 37.631 litigii privind internetul, in crestere cu 24,4% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. 

Noua instanta din Beijing va fi deschisa 24 de ore pe zi si in cadrul acesteia vor activa 38 de judecatori cu experienta, potrivit lui Zhang Wen, presedintele instantei de internet. Detaliile proceselor sunt accesibile online "printr-o platforma digitala de solutionare a litigiilor", oferind informatii despre procedurile din fiecare caz, inclusiv despre deciziile judecatorilor. 

Anul trecut, prima instanta de internet din China a fost deschisa in Hangzhou, in estul Chinei. O a treia instanta va fi deschisa in Guangzhou in aceasta luna, in sudul tarii.

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate