Cautare


YouTube permite acum parintilor sa decida exact ce anume pot viziona copiii
17 Septembrie 2018 Internet

YouTube permite acum parintilor sa decida exact ce anume pot viziona copiii

YouTube Kids a lansat o noua functie joi, care permite parintilor sa selecteze videoclipurile si canalele la care pot avea acces copiii lor. Noile controale parentale sunt disponibile la nivel mondial pe Android si vor fi lansate in curand pe iOS.

Pentru a activa functia, trebuie sa deschideti setarile YouTube, sa accesati profilul copilului si sa alegeti "doar continut aprobat". Puteti apo incepe sa selectati videoclipuri si canale la care doriti ca copiii sa aiba acces prin apasarea butonului "+". Copiii nu vot putea cauta continut daca acest mod este activat. 

YouTube Kids s-a confruntat cu critici incepand cu luna noiembrie, cand New York Times a raportat ca videoclipuri necorespunzatoare nu au fost identificate de filtrele de aplicatii. Spre exemplu, un videoclip in prezenta pe Mickey Mouse intr-o piscina cu sange. 

La sfarsitul lunii noiembrie, compania a introdus noi masuri pentru protejarea copiilor de continutul deranjant, inclusiv o aplicare mai stricta a regulilor comunitatii si blocarea comentariilor inadecvate privind videoclipurile cu minori. Lansarea de joi a noii functii whitelisting permite parintilor sa aiba un control mai direct asupra a ceea ce vad copiii lor pe aplicatie. YouTube a declarat initial ca va lansa functia in luna aprilie. 

YouTube a lansat, de asemenea, o noua experienta pentru copiii cu varste intre 8 si 12 ani, care include continut suplimentar, cum ar fi muzica populara si videoclipuri de gaming. YouTube Kids se afla implicit in versiunea "Younger", care include videoclipuri muzicale si videclipuri educationale adecvate varstei, insa parintii pot selecta optiunea "Older" atunci cand creeaza un nou profil sau actualizeaza unul existent. 

Parintii pot, de asemenea, schimba continutul aprobat "Younger" cu "Older" oricand doresc. YouTube a inceput sa lanseze noua experienta "Older" in SUA si va incepe in curand sa o extinda la nivel mondial. 

Desigur, noua functie whitelisting si experienta nu vor fi perfecte, a declarat YouTube. 

"Lucram din greu pentru ca videoclipurile in familia de aplicatii sa fie prietenoase, insa niciun sistem nu este perfect", a declarat compania. "Este mereu posibil ca un parinte sa gaseasca ceva ce nu doreste ca copilul sau sa vizioneze in experientele "Yonger" sau "Older". Daca acest lucru se intampla, solicitam parintilor sa blocheze si sa semnaleze videoclipul spre examinare de catre echipa noastra". 

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate