Cautare


Google a inceput sa va conecteze in liniste la Chrome cu cea mai recenta actualizare, potrivit unor articole
25 Septembrie 2018 Internet

Google a inceput sa va conecteze in liniste la Chrome cu cea mai recenta actualizare, potrivit unor articole

Oamenii au remarcat ca Chrome 69 ii conecteaza la browser atunci cand acceseaza un site detinut de Google.

Google ar fi modificat modul in care functioneaza procesul de conectare la Chrome prin cea mai recenta reproiectare, prin logarea utilizatorilor in browser atunci cand acceseaza un site Google. 

Sistemul de cont Chrome, cunoscut ca Sync, leaga contul dvs Google de browser si va permite sa incarcati istoricul, parolele, marcajele si alte date pe serverele Google. 

Sync face parte din browser de ani de zile, insa o logare Chrome era separata anterior de un cont Google conectat. Acest lucru s-a modificat o data cu cea mai recenta actualizare, a raportat site-ul ZDNet, citand mai multi utilizatori. 

"Sync nu este activat decat daca il activati mai apoi", a scris inginerul Chrome Adrienne Porter Felt pe Twitter, clarificand modificarea si explicand ca functia necesita un pas suplimentar pentru activare. 

Conectarea automata la Chrome a fost rezultatul partajarii browserului,ceea ce ar putea conduce la scurgerea de date intre conturile utilizatorilor Google, a remarcat Adrienne Porter Felt.

In ciuda explicatiilor, ZDNet a raportat ca oamenii nu sunt incantati de aceasta schimbare deoarece nu pot alege sa nu se logheze in Chrome - care este cel mai popular browser si reprezinta 59% din utilizarea website, potrivit firmei de analiza StatCounter -  precum si din cauza faptului ca Google nu a facut aceasta schimbare clara. 

Google nu a facut niciun comentariu cu privire la modificare.

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate