Cautare


DuckDuckGo ajunge la 30 milioane de cautari zilnice, tot mai multi oameni cautand confidentialitatea
15 Octombrie 2018 Internet

DuckDuckGo ajunge la 30 milioane de cautari zilnice, tot mai multi oameni cautand confidentialitatea

Motorul de cautare anonim este in crestere, pe masura ce toti mai multi oameni sunt preocupati de confidentialitatea online.

DuckDuckGo ruleaza acum 30 milioane de cautari private pe zi.

Motorul de cautare dedicat confidentialitatii a declarat joi, intr-un tweet ca "a durat 7 ani sa ajungem sa 10 milioane de cautari private intr-o zi, apoi inca doi ani sa ajungem la 20 de milioane, iar acum, la mai putin de un an mai tarziu, am ajuns la 30 de milioane. Va multumim tuturor. #ComeToTheDuckSide". 

Fondat in 2008, DuckDuckGo permite utilizatorilor sa caute online anonim. Nu colecteaza si nu permite accesul la informatiile dvs. personale si, in mod implicit, nu foloseste cookie-uri pentru a recunoaste browserul dvs.

Confidentialitatea online este o preocupare din ce in ce mai mare in randul multor oameni, dupa un sir de scandaluri legate de confidentialitate din acest an. Facebook a declarat in septembrie ca 30 de milioane de conturi au fost compromise, dupa un an lung de stiri privind incalcarile de date in care a fost implicata compania, dupa Cambridge Analytica. In septembrie, Google s-a confruntat cu o ancheta pentru urmarirea locatiei utilizatorilor fara consimtamantul acestora. 

"Suntem bucurosi ca ni se alatura tot mai multi oameni in activitatea noastra de a ridica standardul de incredere online si raspundem cererii crescute cu instrumente suplimentare, cum ar fi extensia browserului Privacy Essentials si aplicatia mobila, pentru a proteja utilizatorii indiferent de locul in care acestia merg pe internet", a declarat un purtator de cuvant al DuckDuckGo. 

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate