Cautare


22 Octombrie 2018
Atos incheie un parteneriat de cybersecurity cu NATO

Atos, lider global in transformare digitala, si Agentia de Comunicatii si Informatii a NATO au semnat un acord prin care ambele entitati se angajeaza la un schimb riguros si continuu de informatii privind securitatea informatica si potentialele atacuri cibernetice. Acest lucru va imbunatati capacitatea celor doua organizatii de a detecta, preveni si raspunde rapid amenintarilor cibernetice

Agentia NATO pentru Comunicare si Informatii este responsabila de functionarea si protejarea retelelor organizatiei. Ca urmare, Atos se numara printre partenerii din industrie care au incheiat un astfel acord de securitate cibernetica cu NATO.

"Continuam sa consolidam parteneriate in domeniul securitatii cibernetice in intreaga lume pentru a spori sprijinul acordat misiunilor NATO de consultare si aparare colectiva. Numai prin colaborare, putem raspunde la nenumaratele amenintari digitale cu care ne confruntam", a declarat Kevin J. Scheid, General Manager al Agentiei NATO pentru Comunicare si Informatii.

"Suntem incantati sa impartasim expertiza Atos cu Agentia NATO pentru Comunicare si Informatii. Acest parteneriat va permite ambelor organizatii sa-si consolideze capabilitatile in schimbul de informatii privind securitatea si amenintarile. NATO va beneficia de expertiza unui lider global in domeniul securitatii cibernetice, specializat, de asemenea, in industria de aparare si sectorul public", afirma Stéphane Janichewski, Head of Defence & Aerospace Market al Atos.

Documentele au fost semnate in cadrul ceremoniei NIAS’18, simpozionul anual al NATO privind securitatea informatica, care s-a desfasurat in Mons, Belgia, intre 16 si 18 octombrie, si a cuprins prezentari, workshopuri si alte activitati in domeniu securitatii cibernetice.

Mai multe detalii despre viziunea Atos pentru industria de aparare AICI.

Despre Atos SE

Atos SE (Societate Europeana) este lider in domeniul serviciilor digitale, cu venituri anuale de circa 13 miliarde de euro si aproximativ 100.000 de angajati in 73 de tari. Avand clienti in toata lumea, Grupul ofera servicii de consultanta si integrare a sistemelor, servicii de administrare si BPO, operatiuni cloud, solutii Big Data si de securitate cibernetica, dar si servicii de tranzactionare prin Worldline, liderul european in industria platilor si serviciilor de tranzactionare.

Cu o vasta expertiza in tehnologie, Atos colaboreaza cu clienti din sectoare de business diferite: Industria Apararii, Servicii Financiare, Sanatate, Industria Prelucratoare, Media, Utilitati, Sectorul Public, Retail, Telecomunicatii si Transport.

Compania se concentreaza pe tehnologia de business care stimuleaza dezvoltarea, ajutand organizatiile sa anticipeze viitorul. Grupul este Partenerul Global pentru Tehnologia Informatiei al Jocurilor Olimpice & Parlimpice si este listat la bursa pan-europeana Euronext din Paris.

Atos opereaza sub brandurile Atos, Atos Consulting, Atos Worldgrid, Bull, Canopy, Unify si Worldline.

Sursa: www.totalpr.ro
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate