Cautare


25 Octombrie 2018
Facebook elimina 8,7 milioane de imagini continand nuditate in randul copiilor in decurs de 3 luni

Facebook a declarat ca in doar trei luni, 8,7 milioane de imagini cu nuditate infantila au fost eliminate de catre moderatorii sai.

Reteaua sociala a declarat ca a dezvoltat un nou software pentru semnalarea automata a imaginilor cu copii cu posibil continut sexual. Aceasta caracteristica a fost pusa in functiune anul trecut, insa a devenit publica abia acum.

Un alt program poate detecta, de asemenea, potentiale cazuri de ingrijire a copiilor legate de exploatarea sexuala, a declarat Facebook. 

Din cele 8,7 milioane de imagini eliminate, 99% au fost indepartate inainte ca orice utilizator Facebook sa le fi raportat, a declarat reteaua sociala. 

Anul trecut, Facebook a fost puternic criticata de catre presedintele Comisiei pentru mass-media, Damian Collins, cu privire la prevalenta materialelor continand abuzuri sexuale asupra copiilor pe platforma. 

Acest lucru a urmat unei investigatii BBC din 2016, care a gasit dovezi ca pedofilii impartaseau imagini obscene cu copii prin intermediul grupurilor secrete de pe Facebook. 

Acum, Antigone Davis, director global de siguranta al Facebook, a declarat ca Facebook ia in considerare lansarea sistemelor pentru detectarea nuditatii si ingrijirea copiilor pe Instagram. 

Un sistem distinct este folosit pentru a bloca imaginile privind abuzuri sexuale asupra minorilor, care au fost raportate anterior autoritatilor. 

"Recent, inginerii nostri s-au concetrat asupra clasificatorilor pentru a impiedica afisarea imaginilor necunoscute, a imaginilor noi", a declarat Davis intr-un video online cu privire la tehnologie. 

Astfel de material nou descoperit este raportat de catre Facebook Centrului National pentru Copii Disparuti si Exploatati (NCMEC). 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate