Cautare


19 Noiembrie 2018
Firefox va avertizeaza daca site-ul pe care il vizitati a suferit o incalcare a datelor

Serviciul de protectie a contului Firefox Monitor este disponibil in 26 de limbi.

Serviciul Firefox Monitor, care a fost lansat in luna septembrie, se bazeaza pe serviciul Have I Been Pwned al expertului in securitate Troy Hunt si va avertizeaza daca contul dvs. se numara printre milioanele de conturi afectate de incalcari de date ale unor site-uri precum Yahoo, LinkedIn si Equifax. 

O noua functie a serviciului afiseaza acum o notificare daca site-ul pe care il vizitati a fost afectat de o incalcare a datelor raportata in ultimele 12 luni, astfel incat sa stiti daca sa va verificati contul. 

"In timp ce folositi browserul Firefox Quantum, atunci cand vizitati un site care a suferit o incalcare a datelor, veti primi o notificare. Puteti face click pe alerta pentru a vizita Firefox Monitor si a va scana e-mail-ul, pentru a vedea daca ati fost sau nu implicat in incalcarea datelor", a declarat Nick Nguyen, vicepresedinte Mozlla al Firefox, intr-un blog post. 

Serviciul arata ca, desi incalcarile de date devin din ce in ce mai obisnuite deoarece atacatorii devin mai sofisticati, instrumentele pe care le avem pentru a raspune se imbunatatesc. 

Mozilla a facut Firefox Monitor disponibil in 26 de limbi. 

"Nu am fi reusit sa realizam acest lucru fara comunitatea de voluntari Mozilla care a lucrat impreuna cu noi", a declarat Nguyen.

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate