Cautare


03 Decembrie 2018
Instagram va va permite sa impartasiti povestiri doar cu prietenii apropiati

Aplicatia detinuta de Facebook a lansat vineri o caracteristica pentru o lista de prieteni apropiati pe Stories, care va permite sa impartasiti momente mai personale doar cu persoanele cu care doriti. Doar dvs. puteti vedea lista cu cei mai apropiati prieteni si alte persoane nu pot solicita sa fie adaugate in aceasta lista.

Puteti adauga persoane in lista deschizandu-va profilul si apasand pe "Close Friends" in meniul lateral, potrivit unui blog post al Instagram. Atunci cand impartasiti o povestire, puteti apasa pe lista cu prieteni apropiati, ceea ce inseamna ca toti cei care se afla in acest grup o pot vedea. 

Daca prietenii va adauga in lista lor cu prieteni apropiati, veti vedea o insigna verde in povestirile lor, precum si un inel verde in jurul imaginii lor de profil. 

Instagram testeaza noi functii pentru a face reteaua sociala mai intima. Saptamana trecuta, a inceput sa testeze functii care rearanjeaza pagina dvs. de profil, unde pictogramele, butoanele si filele pot fi schimbate. La inceputul acestei luni, Instagram a testat o functie denumita School Stories, care limiteaza anumite povestiri la elevii dintr-o anumita comunitate, astfel incat niciun outsider sa le vada sau sa contribuie la acestea. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate