Cautare


11 Decembrie 2018
Google + se va inchide in curand, dupa ce a fost dezvaluit un nou bug

Google a descoperit un nou bug in reteaua sa sociala Google +, despre care sustine ca afecteaza 52,5 milioane de utilizatori.

Compania a declarat ca defectiunea a permis ca "numele, adresa e-mail, ocupatia si varsta" sa fie expuse pentru tertii dezvoltatori, chiar daca conturile erau setate sa fie private.

Bug-ul, descoperit "recent", a fost introdus pe retea in noiembrie.

In octombrie, Google a decis sa inchida Google + publicului, dupa ce a descoperit ca au fost expuse datele a 500.000 de utilizatori.

In urma celei mai recente descoperiri, momentul inchiderii retelei sociale a fost devansat.

"Odata cu descoperirea acestui nou bug, am decis sa grabim inchiderea tuturor API-urilor Google +. Aceasta se va intampla in decurs de 90 de zile", a scris David Thaker, director de management de produs pentru G Suite, gama de aplicatii Google oferite companiilor.

"In plus, am decis sa acceleram sa inchidem Google + consumer, pentru luna aprilie 2019, de la august 2019, stabilita initial.

"Desi recunoastem ca exista implicatii pentru dezvoltatori, dorim sa asiguram protectia utilizatorilor nostri".

Thaker a adaugat ca problema a fost descoperita de personalul Google prin intermediul testarii de rutina si ca nu exista dovezi ca bug-ul a fost exploatat.

Sursa: www.bbc.co.uk
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate