Cautare


11 Ianuarie 2019
Instagram va permite sa postati pe mai multe conturi in acelasi timp

Caracteristica este, aparent, disponibila numai pentru utilizatorii iOS deocamdata.

Viata s-ar putea sa fi devenit mai usoara pentru utilizatorii Instagram care posteaza adesea aceeasi fotografie sau acelasi vlideo pe conturi diferite.

Instagram a lansat o functie care permite utilizatorilor cu multiple conturi sa posteze acelasi continut in toate feed-urile, simultan. Caracteristica este disponibila deocamdata numai pentru utilizatorii iOS, potrivit TechCrunch, care a scris despre aceasta modificare miercuri. 

Instagram nu a raspuns imediat solicitarii de a comenta subiectul.

Anterior, utilizatorii erau nevoiti sa posteze continutul prin conturi diferite unul cate unul, manual sau prin intermediul unei terte aplicatii. Acest lucru simplifica procesul pentru oricine gestioneaza mai multe conturi, presupunand ca doreste sa posteze acelasi continut. 

Instagram a dezvoltat noi caracteristici si instrumente in ultimele cateva luni. In octombrie, reteaua photo-sharing detinuta de Facebook a adus un instrument machine-learning care detecteaza hartuirea in fotografii si capturi. In decembrie, un articol a informat ca Instagram testeaza conturile creatorilor pentru utilizatorii high-profile. Platforma intentioneaza sa dezvolte instrumente pentru a oferi influencerilor informatii referitoare la datele de audienta zilnice si saptamanale si numarul de followeri.

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate